Jump to content

"Na nekog me podsecas"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mene ova tema podsjeca na jednu moju vrlo neprijatnu situaciju :)

Setam ja jednom ulicom kad ono moj drug stoji okrenut ledjima. I ja kao da ga iznenadim, pridjem mu tiho, i znate ono kad koljenima udaris nekoga u koljena (kako sam ovo lijepo objasnila) i on klecne...e to uradim, i covjek se prepadne, ispadne mu telefon, on sav ljutit se okrece i ono naravno nije moj drug :S Uglavnom, ostatak je vrlo neprijatan, ja se izvinjavam, skupljamo taj telefon, on namcorast :) Elem, telefonu nije nista bilo i ja vise ne prilazim ljudima sa ledja :)

:)) mogu da zamislim tog čoveka :D ali stvarno je nezgodna situacija

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Bas nedavno mi se to desilo... Upoznala sam jednu Ukrajinku, i sedele smo par sati, pricale, nista za to vreme nisam skontala... Medjutim kad sam je videla iduceg dana imala je kapu na glavi i nije joj se videla kosa, tako da joj je u prvom planu bilo samo lice, ja pogleda nisam mogla da sklonim s nje, toliko mi je licila na kumicu s kojom sam kroz celu gimnaziju bila jako bliska... Posle ju je video i moj muz i potvrdio da je slicnost neverovatna. A eto, jedna Ukrajinka a druga Bosanka :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Svaki čovjek ima svog dvojnika negdje na svijetu, najmanje jednog a najvjerovatnije i više njih istovremeno. Ja sam jednom sjedio sa mamom u nekakvoj uličnoj kafani, sa suncobranima napolju na nekom trgu u Minhenu kad me mama počela šutat nogom ispod stola. Ja gledam, šta je sad a ona mi šapće, vidi onog momka, isti ti. Ja se okrenem kad stvarno, tamo neki skoro u dlaku isti ko ja, sjedi za stolom i čita novine, čak je i cvikere imao slične, sličan okvir ko u mene. Kaže mi mama, da ne sjedi sad sa mnom tj. ja sa njom, mislila bi da sam to ja. A dosta puta sam sreo nekakve dvojnike i dvojnicew mnogih osoba koje sam poznavao u raznim zemljama, što više putujete i više zemalja prodjete više takvih dvojnika sretnete. Pošto sam studirao na veterini i hodao na predavanja iz genetike reknem malo nešto o tome o čemu se radi. Razne fenotipske osobine se često nalaze udružene u nekakvim nazvali bismo ih paketima, kombinacijom tih paketa dolazimo do konačnog izgleda pojedinca i tih fenotipskih tipova nije tako mnogo kao što se misli. I ti evoluciono selekcijski najuspješniji su skloni čestom ponavljanju (dobre i uspješne kombinacije se u genetici ponavljaju) pa se tako javljaju osobe riječnikom PC tehnike rečeno slično "nakonfigurovano" relativno često, ja sam recimo vidio i po desetak manje više tipski sličnih "dvojnika" osoba koje znam lično, rodjaka, kolega školskih, radnih, prijatelja i prijateljica itd. u raznom stepenu sličnosti od 1 do 10 na raznim mjestima u svijetu. Nekad to stvarno izgleda kao da su im tate bili "na izletu", zaletnici, što se kod nas kaže. Ali nekad se radi i o pravoj braći ili sestrama, bilo je na internetu članaka o tome kako su se razdvojeni kao bebe i adoptovani različitim porodicama našli i prepoznali slučajno na ulici, neki su bili zaista pervi blizanci i blizankinje a da to nisu ni znal da imaju brata, sestru i da ih je dvoje, iz raznih razloga pri usvajanju.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Зосима - Милорад Манда Мандић

0.jpg

http://i.ytimg.com/vi/djtLbejOwU0/0.jpg

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Мени се чак дешавало доста пута да видим неког у пролазу ко ме много подсећа на другара,познаника којег дуго дуго нисам видео,и после пар дана сретнем тог другара,или ми се јави смс поруком.
А што се тиче тога да ли људи мешају са неким.Дешава се и то али само кад ме побркају са рођеним братом,што се обично заврши погубно по мене. :D

Подели на овим сајтовима

A има и тога да ако размишљамо о некоме у датом тренутку или нам одређена особа фали и недостаје.Често извлачимо сами њене сличности из непознатих па нам свака друга особа личи на ту нама битну.Нпр. дечку много недостаје девојка или нека друга личност њему важна,и он несвесно налази сличност у непознатим људима из пролаза.Јер је у подсвести идентификовао детаље који га подсећају на неког...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...