Crveni Baron Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Neko ko zivi u SAD bi mozda mogao lakse da nadje " na terenu " deo za comp koji mi je crkao i koji bih trebao da zamenim a Apple vise ne pravi rezervne delove za moj comp jer je dres mator skoro kao i ja. Ima ne Ebay-u da se nadje, verovatno i na amazonu ali polovan deo ...a ja bih radije instalirao nov i naravno originalan Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Neko ko zivi u SAD bi mozda mogao lakse da nadje " na terenu " deo za comp koji mi je crkao i koji bih trebao da zamenim a Apple vise ne pravi rezervne delove za moj comp jer je dres mator skoro kao i ja. Ima ne Ebay-u da se nadje, verovatno i na amazonu ali polovan deo ...a ja bih radije instalirao nov i naravno originalan a sta ti je riknulo na imacu, ne mozes tamo puno toga da zamjenis Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Ispravljac, transformator ili kako se vec zove na amerikanskom , power supply ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Vec sam ja rasturio comp izvadio tu budzu da vidim kako izgleda da ne kupim pogresan ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 I nasao sam u nemackoj na ebay ali polovan, neki popravljenji u britaniji itd ...ali ih ako ima gde uzeo nov deo ako ga ima naravno Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 napajanje ti je riknulo, to bi ti kod nas sredio skoro svaki majstor, tesko da ces naci to novo u prodaji, ako apple to jos uvijek proizvodi onda preko njih mozes da narucis u italiji sigurno, a ako ne proizvodi moraces nesto polovno da kupis ili da nabavis neko eksterno napajanje potrebnih karakteristika Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Nema novi deo kod njih, comp ima vec 7-8 godina i ne prave delove vise za njega Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 hej Kordun ti si u nemackoj? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Nema novi deo kod njih, comp ima vec 7-8 godina i ne prave delove vise za njega pogledaj ipak u nekoj apple prodavnici, oni imaju servisnu sluzbu, jes da su poskupi, ali mac je mac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 hej Kordun ti si u nemackoj? jesam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 pogledaj ipak u nekoj apple prodavnici, oni imaju servisnu sluzbu, jes da su poskupi, ali mac, je mac Ma vec je bio u servisu i nemaju deo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 jesam Znas u cemu je stvar, ja ne mogu da otvorim account na nemackom ebay-u a nemci imaju vecu ponudu od italijana pa ako te ne mrzi da pogledas , ako imas account sta imaju. Meni ovde izlazi samo jedan iz nemacke. Apple iMac power supply, model compa je A1224 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Ma vec je bio u servisu i nemaju deo. pa mozes brate ti isto uzeti sa svabskog ebaya sta hoces da ti se isporuci na adresu, ne moram ja da ti uzimam to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 pa mozes brate ti isto uzeti sa svabskog ebaya sta hoces da ti se isporuci na adresu, ne moram ja da ti uzimam to Ne mogu, vec sam pokusavao da otvorim account kod nemaca, ne secam se sta je trebalo, adresa u nemackoj ili sta slicno...svaki puyt me izbaci na kraju i ne mogu da napravim account. I mogu da kupujem samo na italijanskom Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 8, 2015 Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Ne mogu, vec sam pokusavao da otvorim account kod nemaca, ne secam se sta je trebalo, adresa u nemackoj ili sta slicno...svaki puyt me izbaci na kraju i ne mogu da napravim account. I mogu da kupujem samo na italijanskom ima tih napajanja, vidim jedno za 36,5 evra... ali nemam nalog tamo kod njih, ako ne mozes drugacije onda cu ja sutra napraviti nalog pa cu da narucim, nekako cemo rijesiti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука