Jump to content

Deo za iMac ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Neko ko zivi u SAD bi mozda mogao lakse da nadje " na terenu " deo za comp koji mi je crkao i koji bih trebao da zamenim a Apple vise ne pravi rezervne delove za moj comp jer je dres mator skoro kao i ja.

Ima ne Ebay-u da se nadje, verovatno i na amazonu ali polovan deo ...a ja bih radije instalirao nov i naravno originalan

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Neko ko zivi u SAD bi mozda mogao lakse da nadje " na terenu " deo za comp koji mi je crkao i koji bih trebao da zamenim a Apple vise ne pravi rezervne delove za moj comp jer je dres mator skoro kao i ja.

Ima ne Ebay-u da se nadje, verovatno i na amazonu ali polovan deo ...a ja bih radije instalirao nov i naravno originalan

a sta ti je riknulo na imacu, ne mozes tamo puno toga da zamjenis

Подели на овим сајтовима

napajanje ti je riknulo, to bi ti kod nas sredio skoro svaki majstor, tesko da ces naci to novo u prodaji, ako apple to  jos uvijek proizvodi onda preko njih mozes da narucis u italiji sigurno, a ako ne proizvodi moraces nesto polovno da kupis ili da nabavis neko eksterno napajanje potrebnih karakteristika

Подели на овим сајтовима

jesam

Znas u cemu je stvar, ja ne mogu da otvorim account na nemackom ebay-u a nemci imaju vecu ponudu od italijana pa ako te ne mrzi da pogledas , ako imas account sta imaju.

Meni ovde izlazi samo jedan iz nemacke.

Apple iMac power supply, model compa je A1224

Подели на овим сајтовима

pa mozes brate ti isto uzeti sa svabskog ebaya sta hoces da ti se isporuci na adresu, ne moram ja da ti uzimam to

Ne mogu, vec sam pokusavao da otvorim account kod nemaca, ne secam se sta je trebalo, adresa u nemackoj ili sta slicno...svaki puyt me izbaci na kraju i ne mogu da napravim account.

I mogu da kupujem samo na italijanskom 

Подели на овим сајтовима

Ne mogu, vec sam pokusavao da otvorim account kod nemaca, ne secam se sta je trebalo, adresa u nemackoj ili sta slicno...svaki puyt me izbaci na kraju i ne mogu da napravim account.

I mogu da kupujem samo na italijanskom 

ima tih napajanja, vidim jedno za 36,5 evra...

ali nemam nalog tamo kod njih, ako ne mozes drugacije onda cu ja sutra napraviti nalog pa cu da narucim, nekako cemo rijesiti...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...