Тавита Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Нагони на плееееееееееес 0104_cheesy 0442_feel a филм је ух , моје јаранице и ја смо га пар пута гледале, све уз игру crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 21, 2010 Пријави Подели Написано Март 21, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Saban Saulic 1988: Sanjam zenu s malisanom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Ovo jeste dobra i potresna pesma ! Al kad cujem ovu Ivanu Zigon sa Kostunicom u paru da ovo recituju od zalosti da se smeje covek ! Ko je odgovarao za izgubljeni zivot na mitingu Kosovo je Srbija ,,,lepo oni recituju a zivot manje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Цитат Ovo jeste dobra i potresna pesma ! Al kad cujem ovu Ivanu Zigon sa Kostunicom u paru da ovo recituju od zalosti da se smeje covek ! Ko je odgovarao za izgubljeni zivot na mitingu Kosovo je Srbija ,,,lepo oni recituju a zivot manje А где је био Тадић? У посети Румунији чини ми се? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Daleko sam ja od Tadica cak i suprotno ali i ta poseta Rumuniji mu je pametnija od prisustva na najglupljem i najjadnijem srpskom skupu u istoriji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 А коме си онда близу? Волим поезију Добрице Ерића, небитно ми је ко рецитује,мада јако поштујем Ивану Жигон, племениту и продуховљену уметницу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 24, 2010 Пријави Подели Написано Март 24, 2010 Ево друга вечер дође, а ја се не престадох чудити твојим коментарима брате Ескобар - прећи ће ми у навику 0203_cool. Најјадније је кад се човјек удаљи од Бога, не видим зашто би било јадно да се подржава сопствени народ, пусти политику, овдје се дешавало нешто више од политике, ако мене питаш. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Razmetljivko Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Савршена љубав не раздељује једну природу људи по различитим њиховим особинама, но увек гледајући на њу, све људе подједнако љуби: врлинске љуби као пријатеље, а порочне као непријатеље, чинећи им добро, и дуготрпећи, и подносећи њихове поступке, уопште не мислећи о злу, него чак и страда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука