Jump to content

План Масона о три светска рата. Превара или истина која се све више открива

Препоручена порука

Верујем да је већини познато наводно писмо Алберта Пајка 15. Августа 1871. године о три велика рата која су неопходна да би Масони спровели свој план светксе владавине. Може се погледати у овом клипу

Пошто су се прва два десила по наводном плану из писма, обратимо пажњу на трећи који још није почео. Он укључује сукоб са муслиманима. Почеће сукобом ционистичке државе са муслиманима.

Управо је због тих доста детаљних описа оспоравана аутентичност тог писма. Држава Израел није постојала у то време итд.

Међутим, опис Трећег светског рата је јако занимљив. Он се није десио тако да писмо по том питању не може ни бити фалсификат. Укључује борбу против муслимана. Што је велика реалност када погледамо Ал Каиду, бомбашке нападе, и ову Исламску државу која прети целом свету. Пораст нетрпељивости према муслиманима у западним земљама, страх од њих због екстремизма, шеријатских зона, и веома високог наталитета насупрот домаћем становништву

Најзанимљивијија ми је ова свежа вест вест, која ме је и подстакла да отворим ову тему:

Jordan: Treći svetski rat protiv ID

Izvor: Tanjug

Aman -- Jordanski kralj Abdulah II pozvao je na "treći svetski rat", zajedničku borbu protiv Islamske države.

10896534654f490b38c470953178816_orig.jpg
Foto: Beta, AP (arhiva)

On je u izjavi za CNN pozvao sve države da se udruže i pomognu u borbi protiv pretnje Islamske države, otkako je ta džihadistička grupa osvojila prošle godine velike delove Iraka i Sirije, prenela je Raša tudej.

Abdulah je predstavnicima svih religija poručio da budu zajedno dodajući "To je naš rat".

"Imamo moralnu odgovornost da dođemo do tih muslimana, da ih sprečimo da dođu do naših granica", rekao je on.

Abdulah nije zastupao bombardovanje pozicija Islamske države nuklearnim projektilima, ili hiljadama tenkova, već se založio za jedinstven front koji bi zajedno okupio "muslimane, hrišćane i druge religije".

On je istakao da će ideološki momenat konflikta biti najteži element za rešavanje.

Подели на овим сајтовима

Tajni plan koji je albert pajk velikodusno obelodanio

Они све раде јавно да не би изгледало тајно.

Ти си прави пример тога да је боље пустити у јавност такве информације него их крити. Исто су то схватиле и окултистичке организације. Јавно објаве вежбе и ритуале(попут Славинског). Зашто да крију када је већина људи неозбиљна и лења да уложи лични напор да то и оствари. Ко се заиста потруди такав вреди и потребан им је. Огромна већина ће само читати да утоли своју радозналост, али ништа неће предузети, нити може предузети да то спречи. А и боље је да од њих сазнају на начин и у форми у којој они то представе, него од других.

Не тврдим ја да је то писмо 100% тачно. Само кажем да је јако занимљиво када се упореди са реалним догађајима.

Подели на овим сајтовима

Pismo ne postoji. Izvlačeni su citati iz nekih njegovih knjiga, dodavani delovi kako se kome sviđalo da bi se napravilo od svega neko proročanstvo (btw, kako čovek koji je umro 1870 i neke koristi izraze 'nacizam, fašizam, cionizam, komunizam', koji su nastali decenijama posle njegove smrti?).

Evo malo detaljnije (na engleskom):  Link

Подели на овим сајтовима

Ти си прави пример тога да је боље пустити у јавност такве информације него их крити. Исто су то схватиле и окултистичке организације. Јавно објаве вежбе и ритуале(попут Славинског). Зашто да крију када је већина људи неозбиљна и лења да уложи лични напор да то и оствари. Ко се заиста потруди такав вреди и потребан им је. Огромна већина ће само читати да утоли своју радозналост, али ништа неће предузети, нити може предузети да то спречи. А и боље је да од њих сазнају на начин и у форми у којој они то представе, него од других.

Ignjatije, ne znam za tebe, ali valjda znsh moju proslost bio smau tom sveti i ta slavinski isvi ti likovi su laprdaci obicni.. nikakav okultizma nikakve tajne tu nema.. nikkve magije, nikakve moci, nikakvih domina. obicna gomila ekscentricnih budala... upoznao sam ih milio, ne umeju sebi dupe da obrisu, a o nekim prizivnjim demona da ne govorim.

za OTO sam dobio otvoreno pismo (poziv za clanstvo) koji sam odbio.. a zasto sam odbio? jer sam upoznao te likove to ti je gomila narkomana koji prave orgije i tripuju se na neke rituale koji su beznacajni.. maltaraaju rukama izgovaraju neke mantre bez apsolutno ikakvog efekta..

Isto vazi i za ova pisma..... procitaj Geniusov post...

Dakle ja nisam primer toga, nego si ti, brte mili - naivan... poverujes u svaaku ludu ideju koj ti mila...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Они све раде јавно да не би изгледало тајно.

Не тврдим ја да је то писмо 100% тачно. Само кажем да је јако занимљиво када се упореди са реалним догађајима.

Срећом те ми лењи, који само читамо и ништа не предузимамо, имамо тебе да нас на време упозориш и потанко објасниш свакојаку заверу светских моћника и гуштера из сенке

Подели на овим сајтовима

Срећом те ми лењи, који само читамо и ништа не предузимамо, имамо тебе да нас на време упозориш и потанко објасниш свакојаку заверу светских моћника и гуштера из сенке

Такође спадам у ту категорију лењих и неспособних за конкретне акције.

Тако да стварно нема на чему да ми захваљујеш.

Подели на овим сајтовима

Такође спадам у ту категорију лењих и неспособних за конкретне акције.

Тако да стварно нема на чему да ми захваљујеш.

Не верујем ти! Ти ипак пратиш ову проблематику. Благовремено реагујеш и разоткриваш на неки начин планове светских моћника.

Подели на овим сајтовима

Не верујем ти! Ти ипак пратиш ову проблематику. Благовремено реагујеш и разоткриваш на неки начин планове светских моћника.

Али само то за сада. Све је то у теорији. Пракса је проблем, а она је најбитнија.

Шта вреди знање о завери ако немамо начина да се заштитмо од тога, а камоли да ту нешто спречимо.

Пратим то. По речима Исуса Христа да мотримо на знаке времена. Али слаба вајда ако само останем на томе. То је проблем са нашим народом који у великој мери верује у завере и зна да га политичари краду, зна да сигурно идемо у пропаст, да нестајемо због морталитета... али ништа не предузимамо да то спречимо. Када дође гласање опет исто, када нас заврћу ћутимо, када неко жели да предузме конкретне акције нико неће да се укључи, а када дођемо на неки положај бивамо исти као они које смо до јуче клели и пљували.

Зато пропадамо. То суво знање може да користи ако се примени у животу. За сада сам мало тога применио. Једино сам успео ментално да се заштитим од бројних манипулација, да не верујем у све оно што се сервира. И одбио сам ону вакцину против непостојећег свињског грипа. Али има времена. Ваља бити спреман. ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...