ssimke Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 moram iz jednog filma da izvucem par dijelova, a neznam kako se to radi 0110_hahaha 0102_laugh moze li mi ko pomoci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 uzmes makaze i presjeces vrpcu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Фебруар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 uzmes makaze i presjeces vrpcuhvala na pomoci ali film je na cd Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Решење за твоје проблеме је ово http://www.adobe.com/products/premiere/ ево ти и торент линкови ка торентима су забрањени на овом сајту, нарочито када су у питању комерцијални програми. Већ смо имали роблеме са отпужбама о пиратском садржају. ПОставите неки некомрцијални програм. Хвала на разумевању, Модерација Режи ту шта хоћеш . . . Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Najprostiji je i po meni najbolji alat za video obradu VirtualDub Mislim da je već dugo aktuelna verzija 1.9.6 koju možeš skinuti sa http://virtualdub.sourceforge.net/ Program je naravno free. Označiš pomoću klizača deo koji želiš da isečeš i u meniju EDIT, označiš CROP TO SELECTION... Ozančiš u meniju AUDIO i VIDEO stavku Direct Stream Copy i pritisneš F7 i sačuvaš taj tvoj deo. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Да је добар јесте!Али да је најпростији-тешко! Скините са нета VLC media player који је узгред речено потпуно бесплатан,програм базиран на отвореној платформи.И док гледате филм,у тренутку кад дође сцена коју желите да снимите или исечете,једноставно кликнете на тастер record.Тада програм снима само од тог тренутка садржај и смешта га као посебан фајл у директоријум који се налази у документима,а сам тај директоријум се аутоматски прави код инсталације програма.То је за случај да желите да снимите сцену из филма,а ако вам треба нека филмска сцена као фотографија,на располагању је опција capture која на описан начин сцену која је у тренутку притиска тастера capture претвара у обичну слику! Од овога стварно нема простије ни лакше,и добро је да постоји софтвер који је бесплатан а омогућује све то! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука