Драшко Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 ......може да ме расплаче, смири, поведе у пределе где лежи нада, топлина... http://youtu.be/Frq16xNpTFM Данче*, **Sarah, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Дуња, Sanja Т. and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Човек Жоја, Adelaida and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Дуња and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Sanja Т., Adelaida, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9J5bOWHAJts Дуња and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 ......може да ме расплаче, смири, поведе у пределе где лежи нада, топлина... https://www.youtube.com/watch?v=1Edbqsxvh6o Човек Жоја, Samo Ana and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Биљана and Samo Ana је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Iako nisam ni bila rodjena kad je nastala ova pesma, ona budi neku cudnu emociju u meni kad god je cujem. Divna pesma Човек Жоја and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2015 https://youtu.be/25v8LpelgPI "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука