Jump to content

Kratka istorija dobre mjuze za kućnu upotrebu

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

Recimo da imate dete od 9-10 god. Šta biste mu sve pustili i šta smatrate da bi trebalo da čuje od pedesetih do danas?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Где нестаде првих пола века снимања звука? :)

А класика?

Сад, многи ће рећи да ће детету бити досадно, не знам шта већ... Не могу да се сложим. Мој клинац са три године апсолутно ужива на концертима класике, џеза, после данима препричава: "Ја био у коцејт!" Ствар је васпитања, рекао бих.

Једном ми је један човек, важна особа на музичком тржишту Србије, рекао како се у његовој кући слуша искључиво дечија музика. Не знам како бих то другачије назвао осим терор бесмисла.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Енциклопедијске колекције, 3х24 сата

110918cdboxes.JPG

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Где нестаде првих пола века снимања звука? :) А класика?

to se podrazumeva : )

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Iako sam možda bila 'matora' tad, ali u tom periodu od 9-10 godina OBOŽAVALA sam da gledam emisije Branka Kockice, i stalno sam pevušila ovu pesmicu :D
Izvinjavam se što nije vezano za temu, ali morala sam da napišem, setih se svojih 9 godinica :D

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...