Deja Vu Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Zelja mi je da imam vilu, jahtu, avion, dobra lova, brza kola, ribe oko stola... i tako, skromno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Zelja mi je da imam vilu, jahtu, avion, dobra lova, brza kola, ribe oko stola... i tako, skromno. Bas hriscanski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Ne zelim da diskutujem o necemu sa laznim profilom. ajd cao zdravo Kakv bre lažni profil Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 ...да се сва деца оболела од рака излече! Лидија Миленковић, Sanja Т., Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 ...да се сва деца оболела од рака излече! Ne samo djeca, vec svi, i od bilo koje teske bolesti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Kakv bre lažni profil Jok, ovdje si 5 min, i odmah si se ustelio... ja bila mjesec dana, dok nisam naucila da se ulogujem xD Ako su ti roditelji bolesni, bolje ti je da njima posvecujes svoje vrijeme, nego da visis na forumu. Pozz Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Jok, ovdje si 5 min, i odmah si se ustelio... ja bila mjesec dana, dok nisam naucila da se ulogujem xD Ako su ti roditelji bolesni, bolje ti je da njima posvecujes svoje vrijeme, nego da visis na forumu. Pozz Moji roditelji su umrli pre dve i tri godine. Ako meriš svet po svojoj pismenosti i obrazovanosti ja ti tu ništa nemogu pomoći. Meni korištenje interneta ne pretstavlja problem. Žao mi je al moram da ti skrenem pažnju da si bezveze bezobrazna !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 @@Драгана., Звучи себично али није тако...Код одраслих су веће шансе да се излече од рака ако се на време открије док код деце је јако тешко што због хормона и брзог раста тако да се и рак брзо шири тј. метастазира. Била сам у прилици да гледам где се деца лече, нажалост и то је јако тешко и болно и зато је моја жеља да се сва деца болесна од рака излече... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 @@Драгана., Звучи себично али није тако...Код одраслих су веће шансе да се излече од рака ако се на време открије док код деце је јако тешко што због хормона и брзог раста тако да се и рак брзо шири тј. метастазира. Била сам у прилици да гледам где се деца лече, нажалост и то је јако тешко и болно и зато је моја жеља да се сва деца болесна од рака излече... Meni je zao svakoga ko je bolestan, djece najvise, ali i uvijek se rastuzim i kada stariji pate zbog bolesti.. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Moji roditelji su umrli pre dve i tri godine. Ako meriš svet po svojoj pismenosti i obrazovanosti ja ti tu ništa nemogu pomoći. Meni korištenje interneta ne pretstavlja problem. Žao mi je al moram da ti skrenem pažnju da si bezveze bezobrazna !!! Dodala bih samo '' es'' na kraju druge rijeci tvog nadimka. Ajde sad troluj negdje drugo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Dodala bih samo '' es'' na kraju druge rijeci tvog nadimka. Ajde sad troluj negdje drugo. Strašno, šta da ti kažem, nij lako biti ti 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Problem kod voća i povrća je što su hemisjki tretirani herbicidima i pesticidima, tako da je potrebno i proizvoditi organsku hranu. Уколико се нема могућности за примену органске хране може се храна (воће и поврће) третирати и Луголовим раствором. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Strašno, šta da ti kažem, nij lako biti ti 8086.gif Ali je jako zanimljivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Sad ozbiljno, zelja mi je da ljudi prestanu da se svadjaju. Tu ne racunam kontruktivne rasprave. Bas hriscanski Naravno, to je zivot. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Dodala bih samo '' es'' na kraju druge rijeci tvog nadimka. Ajde sad troluj negdje drugo. Bas si saosecajna.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука