Драгана. Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Bas si saosecajna.... Uvijek . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Jeste, evo linka. Nezavisne nisu nikakav validan naucni izvor informacija. Valjda se prvo proveri da li je to tacno, prelistaju se udzbenici iz biologije, naucni clanci i tome slicno pa se vidi da li je tako. Uostalom, Oto nije dobio Noblesa zbog svoje hipoteze o raku, nego zbog istrazivanja celija, a ta njegova hipoteza je samo deo toga - da nedostatak kiseonika dovodi do pojave anaerobnih celija raka, sto je verovatno tacno, posto su celije tumora po nekim novijim istrazivanjima ''prastare'' celije iz 3.5 milijarde godine kada su tadasnja prvobitna ziva bica zivela u uslovima bez kiseonika. Dakle, celije tumora su ta nekadasnjr celije koje nastaju od obicnih celija u trenutku odbrane i ciji se uzrok krije verovatno u samom kodu svake celije. Ovo sam sklepao ovako na osnovu secanja iz onog sto sam citao, tako da ne uzimaj kao tacno jer ni sam ne znam da li je. U svakom slucaju verovatno nema toliko veze sa spomenutom ishranom. Naravno danas mnogo toga nije zdravo, ali ne znaci da je meso uzrok raka. Licno, ako bih pozeleo da budem vegan/vegetarijanac, bio bih zbog postovanja i saosecanja prema zivotinjama, a ne jer neke Nezavisne pisu da od mesa nastaje rak. Ovako nisam iz drugih razloga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Zelja mi je... trentuno... da nekoga zveknem bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 ''Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu.'' I ja imam puno želja i za druge i za sebe, ali trenutno mi je najveća da moja knjiga bude odabrana na Konkursu za kapitalna dela srpske kulture do 3. marta (koje je raspisalo Ministarstvo kulture) i na dolazećem Konkursu za kulturna davanja (u SOKOJ-u). Iskoristila bih ovu priliku, da vas zamolim za molitvenu pomoć Mnogo mi je važno da objavim knjigu ove godine. Hvala unapred Човек Жоја, Снежана, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 ''Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu.'' I ja imam puno želja i za druge i za sebe, ali trenutno mi je najveća da moja knjiga bude odabrana na Konkursu za kapitalna dela srpske kulture do 3. marta (koje je raspisalo Ministarstvo kulture) i na dolazećem Konkursu za kulturna davanja (u SOKOJ-u). Iskoristila bih ovu priliku, da vas zamolim za molitvenu pomoć Mnogo mi je važno da objavim knjigu ove godine. Hvala unapred Posle nam dodjes po autogram i gratis knjigu Puno srece i uspjeha ti zelim. Снежана, Човек Жоја and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Mnogo mi je važno da objavim knjigu ove godine. Нека ти да Бог Vesna Milovic, Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Posle nam dodjes po autogram i gratis knjigu Puno srece i uspjeha ti zelim. Нека ти да Бог Dragana, Draško... hvala vam Iz vaših usta u Božije uši. Kaludjerovic Sreten, Драшко and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 ''Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu.'' I ja imam puno želja i za druge i za sebe, ali trenutno mi je najveća da moja knjiga bude odabrana na Konkursu za kapitalna dela srpske kulture do 3. marta (koje je raspisalo Ministarstvo kulture) i na dolazećem Konkursu za kulturna davanja (u SOKOJ-u). Iskoristila bih ovu priliku, da vas zamolim za molitvenu pomoć Mnogo mi je važno da objavim knjigu ove godine. Hvala unapred О чему је књига, ако није тајна? У сваком случају, желим ти да ти се оствари жеља Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 О чему је књига, ако није тајна? У сваком случају, желим ти да ти се оствари жеља Hvala! Muzika je u pitanju... pravila sam sajt za knjigu (adresa mi je i na profilu), pa možeš videti o čemu je reč (uključi prvo zvučnike): muzicki-folklor-srbija.webs.com arizan, Снежана, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 Ne rade mi zvucnici na zalost, tako da od slusanja nema nista. Ali za trud svaka cast! Dace Bog da oni koji odlucuju nece biti slepi kod ociju. Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 21, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2015 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука