Милица Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Добра фора stadaradim Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Ја сам добар дечко 0409_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Ја сам добар дечко smej.gifниси ти дечко, ти си јаран 4chsmu1 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Има ли неки софтвер који уместо корисника иде на посао, чисти кућу, спрема ручак, плаћа рачини? Хитно ми је!!!! ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 4chsmu1 4chsmu1, jesam jarane! smej.gif Šangaj - OŽENI SE! smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Sangaj, uprkos strahu od gneva zenskoga roda sam se usudio da okacim ovaj klip, postuj to 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Šangaj - OŽENI SE! 4chsmu1 4chsmu1 smej.gif.... ал` баш ако морам smej.gif Sangaj, uprkos strahu od gneva zenskoga roda sam se usudio da okacim ovaj klip, postuj to smej.gif Ал` ја наиђем све на неки шкарт модели... ништа не раде а само причају smej.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Има ли неки софтвер који уместо корисника иде на посао, чисти кућу, спрема ручак, плаћа рачини? Хитно ми је!!!! лепо ти рече Милева, жена ти је најјефтинији софтвер који ћеш инсталирати гајби 4chsmu1 4chsmu1 smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Ma šta ima da se ljute žene Emilijane? Pa nisi postavio ništa što nije istina. Zato sam ja i predložila bratu Šangaju ovaj kako Meda kaže softver, da učinim čovjeku. E sad možda Šangaje ti nisi znao za onu narodnu gledaj proizvođača softvera prije nego kupiš sam softver (ili u prevodu gledaj majku - biraj kćerku) 0110_hahaha zato si i imao ove promašaje smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 najbolje je kad se apdejtuju... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Tj. kad rade ono što u snu nisu mogle zamisliti da će raditi pravopop Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 А и време ми је за женидбу... а и ови моји навалили.... унуче па унуче... ко да га ја држим у џеп... па еве ви унуче... pravopop ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Ups, pa ja nisam mislila na to pravopop Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 а и ови моји навалили.... унуче па унуче... ко да га ја држим у џеп... па еве ви унуче... pravopop Ово је цитат из филма "Извињавамо се, много се извињавамо" Милена Дравић & Слободан Ђурић : Много се извињавамо ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Tj. kad rade ono što u snu nisu mogle zamisliti da će raditi pravopop to mi je omiljen deo braka Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука