Jump to content

Користан софтвер

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ја сам добар дечко  0409_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Има ли неки софтвер који уместо корисника иде на посао, чисти кућу, спрема ручак, плаћа рачини?

Хитно ми је!!!!

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

4chsmu1 4chsmu1, jesam jarane!  smej.gif

Šangaj - OŽENI SE! smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Šangaj - OŽENI SE! 4chsmu1

4chsmu1 smej.gif.... ал` баш ако морам smej.gif

Sangaj, uprkos strahu od gneva zenskoga roda sam se usudio da okacim ovaj klip, postuj to  smej.gif

Ал` ја наиђем све на неки шкарт модели... ништа не раде а само причају smej.gif

Подели на овим сајтовима

Има ли неки софтвер који уместо корисника иде на посао, чисти кућу, спрема ручак, плаћа рачини?

Хитно ми је!!!!

лепо ти рече Милева, жена ти је најјефтинији софтвер који ћеш инсталирати гајби  4chsmu1 4chsmu1 smej.gif
Подели на овим сајтовима

Ma šta ima da se ljute žene Emilijane? Pa nisi postavio ništa što nije istina. Zato sam ja i predložila bratu Šangaju ovaj kako Meda kaže softver, da učinim čovjeku. E sad možda Šangaje ti nisi znao za onu narodnu gledaj proizvođača softvera prije nego kupiš sam softver (ili u prevodu gledaj majku - biraj kćerku)  0110_hahaha zato si i imao ove promašaje  smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Tj. kad rade ono što u snu nisu mogle zamisliti da će raditi  pravopop

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

А и време ми је за женидбу... а и ови моји навалили.... унуче па унуче... ко да га ја држим у џеп... па еве ви унуче... pravopop

Подели на овим сајтовима

Ups, pa ja nisam mislila na to  pravopop

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

а и ови моји навалили.... унуче па унуче... ко да га ја држим у џеп... па еве ви унуче... pravopop

Ово је цитат из филма "Извињавамо се, много се извињавамо"

Милена Дравић & Слободан Ђурић : Много се извињавамо

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...