drvce Написано Фебруар 11, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 пре 8 минута, БанеЛ рече @drvce Имаш ли неку конкретну идеју или програм? Нисам у току ни шта се највише тражи? Ne mozes ni da zamislis sta sve ljudi traze, nego sta ti nudis? obi-wan and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Фебруар 11, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 @drvce Малопре сам написао, Са факултета имам знања о Паскалу, С++, хтмл-у, јава скрипту, Office пакету, Tex-у итд. Питање гласи, у којим извршним програмима могу то знање да применим, да учим, да се усавршавам. Тек онда могу да кажем шта нудим. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 11, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 пре 11 минута, БанеЛ рече @drvce Малопре сам написао, Са факултета имам знања о Паскалу, С++, хтмл-у, јава скрипту, Office пакету, Tex-у итд. Питање гласи, у којим извршним програмима могу то знање да применим, да учим, да се усавршавам. Тек онда могу да кажем шта нудим. abcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabcabc Ja paskale ciplusplusove, ofise i ostale kapiram kao alate. Mozes da pravis izvrsne softvere za zabavu - takozvane igrice, ili za edukaciju ili za resavanje nekih drugih skupova problema. Mozda imas znanje da ti ni ne treba tastatura i ekran, no samo drzis ruke na ledjima i gledas gde ko zabusava i deres im se u vrat da to isprave?! Ljudi hoce da im radnici ne vataju krivine i oce i da plate da sve bude kako valja. Ili je tvoje pitanje na koje od fakultetskih znanja da stavis kviska i ulozis vreme u bolje poznavanje svih coskova? Mozda bolje neko drugi da priskoci u pomoc, ja i dalje ne shvatam pitanje? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Фебруар 11, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 пре 14 минута, drvce рече Mozes da pravis izvrsne softvere za zabavu - takozvane igrice, ili za edukaciju ili za resavanje nekih drugih skupova problema. Овако нешто тражим. Да видим које знање ми треба за то, па да се усавршавам. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 11, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 пре 35 минута, БанеЛ рече Овако нешто тражим. Да видим које знање ми треба за то, па да се усавршавам. Nema ništa od toga nego ono što ti traže time ćeš se zanimati. Čudi me da nisi u toku preko kolega za faksa i tome slično obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Фебруар 11, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 пре 28 минута, w.a.mozart рече Nema ništa od toga nego ono što ti traže time ćeš se zanimati. Čudi me da nisi u toku preko kolega za faksa i tome slično Сви смо отишли у просветне воде, и нико се тиме на бави. Ето, Дрвце је лепо предложио едукативне игре, што није лоша идеја. То би ми за наставу добро дошло. Едукативне игре могу и да се накнадно уновче. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 8, 2017 Пријави Подели Написано Август 8, 2017 Mercury reader - ekstenzija za Chrome. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 2, 2020 Пријави Подели Написано Јун 2, 2020 https://www.stremio.com/ ... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука