Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Tacno. Al njih ionako ima taman tolko da napune jedan dabldeker (i to jedva)... ja pricam o ovima drugima... "popisnim" pravoslavcima, koji cine vecinu gradjana ove zemlje Мислим да грешиш. Креационизам какав пропагирају амерички протестанти је прилично стран људима у Цркви. Сигурно да се многи не слажу са теоријом еволуције, али уз едукацију и правилно постављање ствари на своје, то се превазилази. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Jes niste... Па нисмо. То је протестантизам, исто као и Мирољуб Петровић. Када је гостовао на форуму видовдан највећи опоненти су му били православци. И то чак један професор из америке ( биолог) православац и србенда који је бранио теорију еволуције и спуцавао Мирољуба сваким постом. Има наравно људи који јесу припадници православља и који су умислили да је креационизам исто што и православље. Али они реално не знају шта је православље па таман да су попови. Такође православци нису ни еволуционисти да не буде забуне. Просто то се нас не тиче. То је за 100 лествица испод нашег интересовања. kordun, Човек Жоја and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Tacno. Al njih ionako ima taman tolko da napune jedan dabldeker (i to jedva)... ja pricam o ovima drugima... "popisnim" pravoslavcima, koji cine vecinu gradjana ove zemlje Мислиш ко што су атеисти чинили већину грађана СФРЈ Ајте молим вас, манте се тога. Културно јесу православци, слабо познају православну теорију а о пракси нећу ни да говорим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Жељко из доба јуре... Жељко од деда Ђуре А твоје су деде из доба креде Juanito, ИгорМ, cloudking and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Жељко из доба јуре... Жељко добар те га јуре. Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Мислим да грешиш. Креационизам какав пропагирају амерички протестанти је прилично стран људима у Цркви. Сигурно да се многи не слажу са теоријом еволуције, али уз едукацију и правилно постављање ствари на своје, то се превазилази. Па нисмо. То је протестантизам, исто као и Мирољуб Петровић. Када је гостовао на форуму видовдан највећи опоненти су му били православци. И то чак један професор из америке ( биолог) православац и србенда који је бранио теорију еволуције и спуцавао Мирољуба сваким постом. Има наравно људи који јесу припадници православља и који су умислили да је креационизам исто што и православље. Али они реално не знају шта је православље па таман да су попови. Такође православци нису ни еволуционисти да не буде забуне. Просто то се нас не тиче. То је за 100 лествица испод нашег интересовања. Cek, cek... nisam milsio na kreacionizam. Za to znam da nema puno pravoslalvnih poklonika... mislio sam da smo pricali u sujeverju. Za sujeverje kazem da je mega prisutno kod pravosalvaca... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Cek, cek... nisam milsio na kreacionizam. Za to znam da nema puno pravoslalvnih poklonika... mislio sam da smo pricali u sujeverju. Za sujeverje kazem da je mega prisutno kod pravosalvaca... Их, сад си измислио топлу воду... Наравно да постоји сујеверје, постоји и код других, чак и код атеиста. Сујеверје је узлалудна, џабе вера, другим речима невера. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Их, сад си измислио топлу воду... Наравно да постоји сујеверје, постоји и код других, чак и код атеиста. Сујеверје је узлалудна, џабе вера, другим речима невера. To sto se ne molim bogu i ne idem crkvu i ne verujem da bog uopste postoji i ne krstim se i ne ispovedam se... nista od toga nije strasno. Al to sto ne postim na dan krsne slave! To ce mnogo da me kosta... tako kaze moja mama пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 To sto se ne molim bogu i ne idem crkvu i ne verujem da bog uopste postoji i ne krstim se i ne ispovedam se... nista od toga nije strasno. Al to sto ne postim na dan krsne slave! To ce mnogo da me kosta... tako kaze moja mama Паметна жена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Паметна жена. To i ja kazem... narocito je pametna za onaj deo "ako ne verujes u bogai ne ides u crkvu i ne molis se- to je sve ok i nije nista strasno" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 To i ja kazem... narocito je pametna za onaj deo "ako ne verujes u bogai ne ides u crkvu i ne molis se- to je sve ok i nije nista strasno" Жена говори својим речима. Теби не вреде ни свештеници, ни теолози. Бар послушај мајку, она те много више воли од свих попова и владика заједно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Жена говори својим речима. Теби не вреде ни свештеници, ни теолози. Бар послушај мајку, она те много више воли од свих попова и владика заједно Znaci jedan post godisnje na Svetog Nikolu i to je to, nebesko carstvo je moje? EKstra! Sad Pocinje da mi se svidja ta vasa vera пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Znaci jedan post godisnje na Svetog Nikolu i to je to, nebesko carstvo je moje? EKstra! Sad Pocinje da mi se svidja ta vasa vera Чуо сам од једног мудрог човека: Ако се човек макар једном причести са вером, томе могу кости да буду мошти. Па сад ти размисли... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Znaci jedan post godisnje na Svetog Nikolu i to je to, nebesko carstvo je moje? EKstra! Sad Pocinje da mi se svidja ta vasa vera Тако се почиње, пламичак ће да се распали када се испуни време... то је љубав која се свиђа свима Него шта би са ајкулом? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Тако се почиње, пламичак ће да се распали када се испуни време... то је љубав која се свиђа свима Tesko... ja sam to vec radio pa vidi gde me dovelo пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука