Рада.. Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Izvukla sam mašinu iz zaborava. Podmazala, proverila sve stopice, igle i svi dodaci su na broju. Radi lepo. Zadnji put kad sam šila, imala sam 3 godine i uspela sam da držeći platno probijem nokat na palcu ruke Posle toga sam je godinama zaobilazila, imala sam ogromnu fobiju i veliku nezainteresovanost da nešto sa njom naučim. Gledam tutorijale na internetu, deluje lako, zainteresovala sam se da nešto sašijem. Sada je mnogo veći izbor materijala nego ranije. Deluje mi kao idealan hobi za odvikavanje od višesatnog gubljenja vremena po internetu. Da li neko od vas šije ? Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Samo Ana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Чим прочитах тему,прво што ми пада на памет је она песма ...седела сам за машином,шила сам,и сад ми се песма врти у глави... Sanja Т., Драшко, Човек Жоја and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Чим прочитах тему,прво што ми пада на памет је она песма ...седела сам за машином,шила сам,и сад ми се песма врти у глави... Kaludjerovic Sreten, Човек Жоја and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Umem da sklepam ponešto i volim to da radim sve dok ne postane previše komplikovano i mašina počne da isisava svu moju energiju. Dobila sam Viktoriju za rođendan prošle godine. Јелина, Vesna Milovic, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Umem da sklepam ponešto Na to sam i mislila , na nešto lako, letnje, jednostavno, majice....i slično. Samo Ana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Letos sam sašila tri torbe. Tačnije dve, treća nije završena. Postaviću slike ako želiš da vidiš Рада.., Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Одједном сам добио необјашњиву жељу да научим да шијем... Samo Ana, Рада.. and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 ОК, дефинитивно купујем машину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Одједном сам добио необјашњиву жељу да научим да шијем... Jaun-ita će se oduševiti Sanja Т., Лидија Миленковић and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Letos sam sašila tri torbe. Tačnije dve, treća nije završena. Postaviću slike ako želiš da vidiš može Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Jaun-ita će se oduševiti Нарочито кад јој мајице претворим у бикини... Рада.. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Kad smo već kod torbi... prošle godine sam videla ovo na moru Samo Ana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Tutorijali na ovom kanalu: Samo Ana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2015 Izvukla sam mašinu iz zaborava. Podmazala, proverila sve stopice, igle i svi dodaci su na broju. Radi lepo. Zadnji put kad sam šila, imala sam 3 godine i uspela sam da držeći platno probijem nokat na palcu ruke Posle toga sam je godinama zaobilazila, imala sam ogromnu fobiju i veliku nezainteresovanost da nešto sa njom naučim. Gledam tutorijale na internetu, deluje lako, zainteresovala sam se da nešto sašijem. Sada je mnogo veći izbor materijala nego ranije. Deluje mi kao idealan hobi za odvikavanje od višesatnog gubljenja vremena po internetu. Da li neko od vas šije ? То је стварно диван хоби и веома користан. И ја сам кренула то као хоби и усуђујем се рећи да сам добро савладала шивење.Прво сам била самоука , па сам после ишла да радим свуда по мало и свашта научила ( ловачки програм, фотроле за музичке инструменте, лаку и тежу конфекцију, радна одела...) Само што је све то имало дуг пут и једноставно волим све што има везе са иглом .Ако могу нешто да помогнем , изволи Данче*, Рада.., Milena B. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Јануар 15, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2015 Lepa tema Na žalost, ne znam da koristim šivaću mašinu, ali bi mi bilo korisno da naučim jer od toliko krojačica danas ni jedna ne zna svoj posao... a sve što kupim od garderobe moram malo da prekrojim. Imam staru mašinu (bagat), samo joj treba zameniti gajtan. Zna li neko gde se to u Beogradu može uraditi? Nešto mislim i da kupim onu malu mašinu preko tv-shopa (košta oko 5000 dinara)... zna li neko da li to valja? Јелина, Рада.., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука