Jump to content

Руски свештеник прешао у Ислам

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Цитат

mislim da upravo iza ovog neočekivanog rasta brooja muslimana što zbog nataliteta, što zbog primanja krščana islama rastu pritisci na muslimane u krščanskoj evropi.Vidimo da Svicarska brani gradnju munara, da Francuzi zabranjuju polahko nošnju islamske odjeće, da Danci vrijeđaju muslimane, itd, itd.Samo razlika između nas i vas je u tome što vaše krščanske organizacije idu u sirmoasne države gdje ljudi i neznaju o islamu i tamo im nude hranu za vjeru u Isusa, a ovdje ljudi na osnovu spoznaje primaju islam.To su činjenice i dobro mi je poznata ta problematika.

Brate "dijalog" cifutsko masonska internacionala muslimane koristi kao sredstvo za unistenje hriscanstva.

Zapadna Evropa je jereticka, tamo ne postoji hriscanstvo, pa zbog toga ljudi prilaze raznim sektama, od kojih je islam jedna. Ako cemo iskreno, vise Evropljani prelaze u okultiste ili budiste nego li u muslimane.

Obicno zene koje nema ko da kresne, pa nadju nekog muslimana, koji je kresne radi papira prelaze na islam, sa nadom da ce se kresanje produziti do u beskonacnost.

Подели на овим сајтовима

Драги брате, јеси ли сигуран да је овакав ријечник дозвољен? Мислим, немам ништа против твог става, само ми некако ружно да ово прочитам. Не замјери сестри, на овој сугестији, заиста је написана из добре намјере.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Драги брате, јеси ли сигуран да је овакав ријечник дозвољен? Мислим, немам ништа против твог става, само ми некако ружно да ово прочитам. Не замјери сестри, на овој сугестији, заиста је написана из добре намјере.

Znam sestro, ali sta cu ja kad je to tako.

Mogao sam sve to napisati i drugim rijecima, ali nemam vremena za akrobatiku.

Подели на овим сајтовима

Па мислим да је поента требала да остане, овако могуће је да ће ти обрисати пост и ником ништа.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Obicno zene koje nema ko da kresne, pa nadju nekog muslimana, koji je kresne radi papira prelaze na islam, sa nadom da ce se kresanje produziti do u beskonacnost.

Ма ако је тако, иста им је вера и пре и после кресања...никаква  joooj

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Molim vas ovaj dole u crnoj kapi, znam ko je .Nemojte ga navoditi toliko o njemu ima napisano da vam neide u prilog njegovo ime.U australiji je dovodio djevojke ko je su se prostituisale u crkvama.Svečenstvo to nije znalo jer je govorio da su te djevojke bez doma i da im on pomaže.Ljudi su se na njega žalili.Molim vas provjerite to.Ako imate nekoga ko govori arapskim jezikom da pošaljem i iz novina što je napisano o njemu.Sklonite ga srušit će vam koncept ove teme.Ovo ne govorim da bih vrijeđao nego da bih istinu rekao.Svako dobro!

Занимљиво је да си ти изузетно поткован знањем о Православљу, све видиш и све знаш. Занима ме откуда теби толике информације и зашто се ти интересујеш уопште за такве ствари? Овдје си изгледа само да би убацивао којекакве бубице народу у ухо, по принципу завади па владај. Тако лијеп надимак, а опет далеко од оног што ти стварно радиш овдје.Опрости, ако сам погрешно протумачила овај твој пост. Бићу срећна ако ме разувјериш, и убиједиш да сам погријешила. Радо ћу ти рећи извини ако сам погријешила.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Једна напомена за све који нису Православни:добродошао је свако на овом форуму ма какве му намјере биле.То је политика форума.Администрација.
Подели на овим сајтовима

Цитат

Једна напомена за све који нису Православни:добродошао је свако на овом форуму ма какве му намјере биле.То је политика форума.Администрација.

Нисам рекла да није добро дошао, нити сам му рекла иди са форума. Само сам се питала, зашто не можемо разговарати о неким темама које неће уносити сукобе. Сигурна сам да у Ислам проповиједа љубав, зашто онда никад не причамо о ономе што би требало да нас спаја, него само о ономе што нас раздваја. Трошимо енергију узалуд на неке бесмислене препирке. Није моја намјера била да се свађам, мене у ствари и нервира само то што се потенцира на стварима које заврше свађом.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Цитат

Pa to nije problem tih zena nego nas ! Izgleda da se n zapadu a i mi sami ponekad vise bavimo drugim stvarima nego zenama pa nam se posle desi sta nam se desi ! I ko nam je kriv

Da, kako da kazem, to je veliki problem moderne civilizacije, koji ce se veoma tesko rijesiti.

Veoma veliki problem je u tome, sto nam nedostaje duh tolerancije, pogotovo medjureligijske.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Brate igra izmedju muskarca i zene je dinamicna i menja se kroz epohe ! Ako je zena postala prepredenija i mudrija onda muskarac mora da bude jos mudriji kao zmija jer on je glava ! Isto bi se desilo i muslimanu da muslimanka pozove policiju recimo u nemakckoj ali muslimanka se od malena uci pokornosti pa takve stvari kod njih ostaju medju cetiri zida ! A nase zene se od malena uce da budu samostalne barbike i da budu malo teza lovina ! A ja vise volim i da se mlatim sa njima nego da imam neku bas pokornu ! Brate mani zavere a kreni u lov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...