Гости Guest Написано Децембар 27, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Дакле, закључак би био да ово није храм који припада Цркви и да нико из Цркве није одговоран за ово? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Zakljucak bi bio da sva ova propaganda sto postoji, nije istina... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Дакле, закључак би био да ово није храм који припада Цркви и да нико из Цркве није одговоран за ово? apsolutno... to je privatni hram u kome su ranije ponekad služili kanonski sveštenici a ne znam kako je sada ali se čini da više ne služe. Za snimanje u hramu kao i korišćenje istog nije potrebna dozvola SPC niti nadležnog episkopa, to je ono što sigurno znam a ako nekog zanima (što čisto sumjam) može na pp da me pita dalje. Mislim, ovako nešto još samo mogu da zamislim u Privinoj glavi LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 27, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Верујем да је тема битна из мноштво разлога. Они који прате друштвене мреже сигурно су видели текст објављиван на некаквим сајтовима који се ките православљем, а тиче се овога. Јасно је и то да има доста неписмених и полуписмених (остало су академици, како рече Лане Гутовић) и који ће овакве вести примити као истину. Мислим да овај сајт има ту снагу да разбија заблуде и неистине који се шире о Цркви. Изнесите још информација које имате, а администрација може да подели ову тему на своје странице по фб-у. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука