Jump to content

Може ли неко да појасни овај видео са темпларима у Православној цркви?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Дакле, закључак би био да ово није храм који припада Цркви и да нико из Цркве није одговоран за ово?

apsolutno... to je privatni hram u kome su ranije ponekad služili kanonski sveštenici a ne znam kako je sada ali se čini da više ne služe. Za snimanje u hramu kao i korišćenje istog nije potrebna dozvola SPC niti nadležnog episkopa, to je ono što sigurno znam a ako nekog zanima (što čisto sumjam) može na pp da me pita dalje. Mislim, ovako nešto još samo mogu da zamislim u Privinoj glavi LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Верујем да је тема битна из мноштво разлога. Они који прате друштвене мреже сигурно су видели текст објављиван на некаквим сајтовима који се ките православљем, а тиче се овога. 

Јасно је и то да има доста неписмених и полуписмених (остало су академици, како рече Лане Гутовић) и који ће овакве вести примити као истину.

Мислим да овај сајт има ту снагу да разбија заблуде и неистине који се шире о Цркви.

Изнесите још информација које имате, а администрација може да подели ову тему на своје странице по фб-у.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...