Гости Guest Написано Децембар 25, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Приметио сам да у званичним обраћањима СПЦ, обавезно се пише БЈРМ ( БившаЈугословенска Република Македонија). Није ми јасно зашто се инсистира на томе. Зашто се једноставно не напише Република Македонија? Може ли неко то да ми појасни? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Море ,плашим се да их ускоро не зову сви БуЈРуМ... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 25, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Море ,плашим се да их ускоро не зову сви БуЈРуМ... Ок, питам озбиљно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 АрТу, Р.Србија је међу првим државама "давних" деведесетих признала наше јужне суседе под њиховим омиљеним именом Р.Македонија, што, дапаче, није слућај са Вијећем Народа, где се још увек зову БЈРМ. То, међутоа, није смијетало нашим јужним сусједима да међу првима признају тзв Репубјик Косова. Думам да у нашим саопштењима имамо право (и слободу) изабрати онај важећи у Уједињеним Нацијама. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Mislim da SPC i nije jedina koja tako naslovljava i da joj je to zvaničano ime koje je dobila u procesu raspada Ju. Grčka država je stavila primedbu na naziv RM i to je uvaženo pri davanju samostalnosti . obi-wan and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука