Jump to content

Зашто су Срби против геј параде?

Оцени ову тему

Баба

Против геј параде  

22 члановâ је гласало

1. 1. Срби су против геј параде зато...

• што иза геј покрета стоје исти атлантисти који су нас бомбардовали
      19
    • што су претежно хомофобни и не разумеју мањине
      1
    • што су хришћани па их вера тако учи
      4
    • што је криза, па су страсти мало појачане
      7

Препоручена порука

On 23. 12. 2014. at 17:22, kordun рече

brate konkretno u onom tvom komentaru nepravedno kritikujes komunizam, posto i svi ostali sistemi naturaju svoj moral narodu, to je bila moja poenta, mogao je komunizam biti i bez toga jednak, zato ti ne valja onaj argument, nije specificnost komunizma u odnosu na druge sisteme to sto ti navodis, njegova specificnost u odnosu na danas je kolektivizam , a to nema samo mane vec i prednosti i znas ti odlicno da to ima i svoje prednosti

U pravu je onaj Bicanic kad kaze da ste vi krajisnici ljubitelji komunizma....

ja ne znam nijednu prednost komunizma, osim sto mozes da teras silu nad drugima. Kao i svakog drugog politickog kolektivizma - koriscenje rulje i palice da bi maltretirao druge. Nema tu nikakve prednosti. A cak i da ima, minorna je u odnosu na stetu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 23. 12. 2014. at 17:27, Млађони рече

U pravu je onaj Bicanic kad kaze da ste vi krajisnici ljubitelji komunizma....

Libertarijanizam ne natura svoj moral... on jednostavno pusta svakog da fura svoj moral sve dok ne cini zlocine. Time koje ces ti licno moralne vrednosti imati libertarijanizam se ne bavi... ne brani ti da mislis za pedere da su nemoralni.....

E sad, sta ti smatras pod moralom, vi kolektivisti mnogo volite moral, jer onda mozete da terate silu i da imate rulju kao opravdanje...ovako kad nemate "rulju" i "moral" ne mozete svojim moralom nista..

nisam ja ljubitelj komunizma ali sam veliki mrzitelj libertarijanstva i anarhije, ja sam za red i disciplinu i kod kuce i van kuce, na poslu  i u kafani, treba da se zna za neki red jer je previse bolesti oko mene da bi se ja zalagao za libertarijanstvo, nemoj meni komunizam da naturas.

inace bez kolektivizma nema ekonomije, nema drugih velikih stvari , sjeti se samo svemirskog programa kako su sovijeti natijerali amere da se ponasaju komunisticki posto su im udarali samarcinu za samarcinom, eto ti snage pojedinca

Подели на овим сајтовима

On 23. 12. 2014. at 17:05, kordun рече

tvoja hriscanska duznost je da to osudjujes nedvosmisleno jer je nenormalno i destruktivno i sto seselj kaze protivprirodno,

Moja hriscanska duznost je da se borim protiv toga svojim hriscanskim primerom... a stroga hriscanska zapovest mi je da ne osudjujem..

E sad kad smo dosli do hriscanskih duznosti.. moja hriscanska duznost nije da ZABRANJUJEM da neko bude destruktivan, nemoralan, itd....

Dakle nemoj da izsmisljas gluposti. Molim te....

Цитат

nisam ja ljubitelj komunizma ali sam veliki mrzitelj libertarijanstva i anarhije, ja sam za red i disciplinu i kod kuce i van kuce, na poslu  i u kafani, treba da se zna za neki red jer je previse bolesti oko mene da bi se ja zalagao za libertarijanstvo, nemoj meni komunizam da naturas.

pa znaci ljubitelj si komunizma.... ako si za red i disciplinu, budi disciplinovan kod kuce i van kuce.. pusti onog ko nije disciplinovan da zivi svoj nedisciplinovani zivot. Sta bi ti preko drzave da ga disciplinujes? Pa sta je to ako nije odlika fasizma, komunizma i slichnih nasilnickih ideologija!?

po koji put da ti ponovim - ti si burazeru nasilnik.... a svoje nasilje hoces da sprovodis kroz drzavnu palicu i da ga pravdas moralom..

Цитат
inace bez kolektivizma nema ekonomije, nema drugih velikih stvari , sjeti se samo svemirskog programa kako su sovijeti natijerali amere da se ponasaju komunisticki posto su im udarali samarcinu za samarcinom, eto ti snage pojedinca

Opet kordunasko shvatanje pojma kolektivizam. Cak sam i naglasio "politicki" kolektivizam.

Ekonomije nema bez saradnje ljudi a ne bez kolektivizma.

Dakle, kada se ja i ti sastavimo pa otvorimo firmu - to je saradnja. Kada se u drzavi od svih trazi da dele iste vrednosti, da isto geldaju na stvari da se isto ponasaju i ko se tako ne ponasa oseti palicu - to je kolektivizam. Nauci pojmove.. makar sa vikipeidje.. ne boli glava kada naucis nesto sa interneta... a ako ti je toliko mrska, daj adresu u Srbiji poslacu ti ja knjige iz politicke teorije dzabe.. jer je sramota da se vise brukas ovako..

nemoguce je pricati sa tobom jer si uzasno intelektualno licemeran..... cao zdravo....

Подели на овим сајтовима

On 23. 12. 2014. at 18:11, Млађони рече
Moja hriscanska duznost je da se borim protiv toga svojim hriscanskim primerom... a stroga hriscanska zapovest mi je da ne osudjujem..   E sad kad smo dosli do hriscanskih duznosti.. moja hriscanska duznost nije da ZABRANJUJEM da neko bude destruktivan, nemoralan, itd....   Dakle nemoj da izsmisljas gluposti. Molim te....

opet se pravis mutav, ko je reko da ti je hriscanska duznost da sudis, jel ti razumijes srpski kad ti se prica, licno osudjivati i suditi nekome su jako velike razlike, covijek bez kritike u sebi nije covijek nego prazna ljustura 

Подели на овим сајтовима

On 23. 12. 2014. at 18:39, kordun рече

opet se pravis mutav, ko je reko da ti je hriscanska duznost da sudis, jel ti razumijes srpski kad ti se prica, licno osudjivati i suditi nekome su jako velike razlike

elem..

Цитат

tvoja hriscanska duznost je da to osudjujes nedvosmisleno

E sad, osuditi i suditi su koliko ja znam - sinonimi.

Zanimljivo da sinonime ignorises dok su ti "fizika' I "cela fizika" ista stvar.....

Al dobro volis ti to tako. .drugacije ne umes... samo bezobrazluk! struzi brate struzi :D sa mnom vise neces :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...