коЖељ њацИ Написано Децембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Него јел има код Хрвата овако Јевреја да су српски националисти, пардон хрватски? Нешто нисам чуо за њих. А код Срба их има од вајкада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ROMAN CURIA Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Ima visoko angažiranih Židova u hrvatskoj javnosti ali ne vidim da su hrvatski nacionalisti niti mislim da to mogu bit pa ne znam ni kako su srpski nacionalisti. Zna se da oni štuju svoju vjeru i kulturu i ne uklapaju se u druge nacije. Znam što potenciras, slobodno nemam uopće problem sa tim jer ja nisam kriv za holokaust nad Židovima u Hrvatskoj a ni moja obitelj djed itd nisu bili na toj strani bili su komunisti. Da NDH je uništila židovsku zajednicu ali recimo danas kada Hrvatska pa i Srbija imaju malo Židova nažalost, Hrvatska štuje njihova prava promiče im kulturu itd. u što su čak uključeni i Hrvati, dok u Srbiji koja izuzev Nedićevaca djelom nije baš vršila čistku svojih Židova, danas toliko godina poslije onog rata javnost u Srbiji izrazito je antižidovska ne znam uopće čemu to mislim zahvaljujući onom Lučiću i njegovih knjigama ali nisam siguran. Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 NETANIJAHU POTVRDIO DERETIĆA: "Srbi i Jevreji su prijatelji hiljadama godina, još od Starog Rima!" (VIDEO) http://www.srbijadanas.com/clanak/netanijahu-potvrdio-deretica-srbi-i-jevreji-su-prijatelji-hiljadama-godina-jos-od-starog-rima RYLAH, feeble and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Ima visoko angažiranih Židova u hrvatskoj javnosti ali ne vidim da su hrvatski nacionalisti niti mislim da to mogu bit pa ne znam ni kako su srpski nacionalisti. Zna se da oni štuju svoju vjeru i kulturu i ne uklapaju se u druge nacije. Znam što potenciras, slobodno nemam uopće problem sa tim jer ja nisam kriv za holokaust nad Židovima u Hrvatskoj a ni moja obitelj djed itd nisu bili na toj strani bili su komunisti. Da NDH je uništila židovsku zajednicu ali recimo danas kada Hrvatska pa i Srbija imaju malo Židova nažalost, Hrvatska štuje njihova prava promiče im kulturu itd. u što su čak uključeni i Hrvati, dok u Srbiji koja izuzev Nedićevaca djelom nije baš vršila čistku svojih Židova, danas toliko godina poslije onog rata javnost u Srbiji izrazito je antižidovska ne znam uopće čemu to mislim zahvaljujući onom Lučiću i njegovih knjigama ali nisam siguran. Ја сам чуо да је због хрватске пропаганде. Ипак има, мада то теби можда звучи чудно, код Срба Јевреја српских националиста. Ја их знам барем десеторо, а имаш брате пуну историју тих српских Јевреја великих родољуба и народних прегалаца за Србију. До пре 1оо година сами Јевреји код Срба су себе сматрали искључиво Србима мојсијевог закона. RYLAH, Ђуро Станивук and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2014 Jevreji su Zakon prepisali od našeg cara Dušana. Ko ne veruje neka gi uporedi. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Од када су Срби и Јевреји пријатељи још од Римске републике? Јесам ли нешто пропустио на часовима повијести? Odvajkada su prijatelji, još od paleolita i neolita. Jesi, propustio si prošlih 2000 godina. Jovan Deretić: Isus Hristos je govorio srpskim jezikom (aramejskim)! Jovan Deretić: Rimski carevi Srbi, naseljavali Srbe, zbog opasnosti od Srba! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Što je nistu li Srbi narod najstariji.. Ај, Хрвоје, нашао си цркву ђе ћеш се Богу молит'... Сад да је ово рекао Деретић, ја бих рекао види будале. Да је рекао Путин ја бих рекао то царе. Ал пошто је рекао неки Јеша одма размишљам шта је он заправо сад хтео... Ко зна. Нетијанаху не преза ни од чега, па ни од лажи. Али ово, или је нека грешка или ми не знамо нешто што он зна. Хммммм... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Ко зна. Нетијанаху не преза ни од чега, па ни од лажи. Али ово, или је нека грешка или ми не знамо нешто што он зна. Хммммм... Pa šta ima tu sad nejasnog? Ako je Poncije Pilat prema Deretiću bio ustvari Srbin a Kajfa velikosveštenik izraelski Jevrej onda jesu ti njihovi odnosi bili prijateljski još od Rimljana (rimskih Srba). Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука