Зорица екс Милева Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Ја се надам да јесте, ову слику ми је избацило када сам укуцала Дивјејевски манастир, надала сам се да ми ти можеш разријешити дилему. Успут драго ми је да си овдје. Како си ми? Има ли шта ново и лијепо? Ако нађеш фотографију овог манастира, молим те постави. hvala Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 РУСКИ СЕВЕР Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Красиво, правда? Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Красиво, правда? Очень красиво! .gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Мирођија!!! Русский север - это моя любовь!!! Прошлым летом прошла на теплоходе по Беломорско-Балтийскому каналу и впечатления до сих пор не улеглись! Никольский храм у второго шлюза http://www.enclo.lenobl.ru/getImage.do?object=1803733022&original=1 Фото не мои - из Инета 0205_whistling Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Свет-лана, руски север,за поштене и јаке душе. Пространства и небо. Ту не може живети свако. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свет-лана Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Свет-лана, руски север,за поштене и јаке душе. Пространства и небо. Ту не може живети свако. catfight Это правда. Суровый край и смелые люди. А еще деревянные храмы - это просто песня! Но как красиво Вы написали! Мирођија, Вы - поэт! 1405_love Итак мы постились и просили Бога нашего о сем, и Он услышал нас (1 Езд.8:23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Красиво, правда? Очень красиво! .gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Да, да очень красиво! 4chsmu1 crossrc tanning Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2010 http://img-fotki.yandex.ru/get/3804/innakorobova.11/0_20866_42f1358c_L Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука