Гости Guest - . . .- Написано Јун 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 У седамнаест поглавља, у седамнаест аутентичних, узбудљивих, невероватних и провокативних прича, прослављени српски режисер Емир Кустурица, отвара породични албум, исписује своју биографију и сјајно осликава другу половину 20. и прву деценију 21. века. И аутобиографија, и хроника, и својеврсни филм састављен од прича у којима Кустурица, описујући и људе и догађаје, не штеди ни себе, ни друге. Искрена приповест. Чаролија од речи. Књига у којој писац ништа није прећутао. Књигу можете преузети ако будете имали храбрости да кликнете на ово чудо доле: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 t4431 oče. I uzgred - super vam je ovo čudo dole girl_jumping Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 t1007 oče. I uzgred - super vam je ovo čudo dole girl_jumping Јесте, јесте t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Uf!... odlicno... t4431 girl_jumping "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Znaci Kusta je car. Procitao sam na preskok ponesto iz svake glave i stvarno svaka cast nama Srbima sto imamo takvog medju nama. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Тражио сам да купим књигу и нигде је нема. Зато, рекох, да замолим Google да нам позајми на неко време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Тражио сам да купим књигу и нигде је нема. Зато, рекох, да замолим Google да нам позајми на неко време. Ijaooo pa zato da požurim ja,da se Gugleto ne predomisli facenew22222222 facenew22222222 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Јуче сам прошао целу Јагодину. Нигде нема да се купи ова књига. Но, има где има, што би рекли наши стари (ако су то уопште некад рекли...) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Јуче сам прошао целу Јагодину. Нигде нема да се купи ова књига. Но, има где има, што би рекли наши стари (ако су то уопште некад рекли...) Nema je nigde,ne samo tamo.Biblioteke je čekaju mesecima,znači mora da se doštampava. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Јуче сам прошао целу Јагодину. Нигде нема да се купи ова књига. Но, има где има, што би рекли наши стари (ако су то уопште некад рекли...) Nema je nigde,ne samo tamo.Biblioteke je čekaju mesecima,znači mora da se doštampava. A pise da je stampana u 32.000 primeraka... znaci, ladno se prodalo sve... facenew22222222 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 преузела сам књигу, несто ми мало кочи компјутер,надам се да ћу успети да је прочитам ,али имам једно питање за Вас оче Иване : јел Ви верујете људима ? чак сам отворила ту тему ,али ... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Jedva pronadjoh temu :bla: ... zasto ja ne mogu da peuzmem knjigu ... jel vise nije dostupna ili 0205_whistling ... unapred hvala na pomoci ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 преузела сам књигу, несто ми мало кочи компјутер,надам се да ћу успети да је прочитам ,али имам једно питање за Вас оче Иване : јел Ви верујете људима ? чак сам отворила ту тему ,али ... Верујем људима и када дајем себе, ја онда се потпуно дајем. У стању сам да учиним све за пријатеље. Опет, то ми се много пута обије о главу али не видим то као губитак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 5, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Jedva pronadjoh temu :bla: ... zasto ja ne mogu da peuzmem knjigu ... jel vise nije dostupna ili 0205_whistling ... unapred hvala na pomoci ! Доступна је, али морате да сачекате да прођу оне секунде, јер немате 4shared налог. Иначе, ја не волим да читам са компа, увек одштампам па читам. Најжалије ми је што код нас у Јагодини НИГДЕ нема да се купи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Jedva pronadjoh temu prstgore ... zasto ja ne mogu da peuzmem knjigu ... jel vise nije dostupna ili 0205_whistling ... unapred hvala na pomoci ! Доступна је, али морате да сачекате да прођу оне секунде, јер немате 4shared налог. Иначе, ја не волим да читам са компа, увек одштампам па читам. Најжалије ми је што код нас у Јагодини НИГДЕ нема да се купи. Hvala oce Ivane, sacekam ja sve to uredno i kao download-ujem ali nema ni slova. Cak sam i nalog otvorila :bla: Takodje i ja vise volim knjigu u rukama pa bih ucinila isto dok ne dodjem do originala Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука