Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Kolovrat - Kosovski front Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 ...помињу се и свиње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Hvala ovim ruskim nacistima sto su nas metuli u pesmu al neka na tome i ostane ! Sa nasom bracom i komsijama Albancima mi cemo ako treba i da se bijemo i da pijemo samo nek je svaki oblik fasizma sto dalje odavde ! Fasizam je velika rak rana na telu svakog organizma bio on germanski,slovenski ili ma koji drugi i treba se boriti protiv toga ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 i poljski 0104_cheesy http://www.youtube.com/watch?v=HzvFxSzHMhQ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Slovaci... http://www.youtube.com/watch?v=hPC1zd0O8P8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Hvala ovim ruskim nacistima sto su nas metuli u pesmu al neka na tome i ostane ! Sa nasom bracom i komsijama Albancima mi cemo ako treba i da se bijemo i da pijemo samo nek je svaki oblik fasizma sto dalje odavde ! Fasizam je velika rak rana na telu svakog organizma bio on germanski,slovenski ili ma koji drugi i treba se boriti protiv toga ! Vrlo je tesko definistati, sta je to fasizam. Po definiciji cifutskoj, fasisti su svi oni koji nece da dozvole da ih Cifuti jasu. Mo mojem misljenju fasizam ne postoji, osim u glavama Cifuta i antifasista, velikih ljubitelja Cifuta, koji im zelje sa usana citaju. Postoje ljudi i grupe ljudi, koji nece da im masoni i Cifuti odredjuju sudbinu, koji vole svoj narod, koji vole svoju naciju, koji su antikomunisti, jer je komunizam produkt cifutski, koji hoce da uce istinitu a ne laznu, od cifuta pisanu, istoriju, koji hoce slobodu a ne cifutsku diktaturu. Ti ljudi se nazivaju fasistima. Ali i apropo fasizma, neka neko argumentovano dokaze, ako moze, da je Adolf Hitler u bilo cemu bio gori od Ruzvelta, Cercila ili Staljina. Adolf Hitler je u mnogim stvarima bio mnogo bolji od njih, njemu je drugi svjetski rat bio nametnut i on je za mnoge heroj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Njemacki nacionalisti simpatisu borbu srpskog naroda za slobodu. Svajcarski i austrijski nacionalisti takodje. Mi nismo svjesni koliko simpatije uzivaju Srbi medju desnicarskim pokretima u Evropi. Mi to mozemo veoma dobro da iskoristimo. Srbija bi mogla da postane centar desnicarskih pokreta u Evropi i u svijetu. Samo ljudi treba da ukapiraju da je najvece zlo covjecanstva masonerija i cifutski marksizam a ne neki imaginarni fasizam. Ali apropo fasizma, neka neko kaze, sta je to bilo lose u jednom Frankovom ili musolinijevom fasizmu? Ili u "fasizmu" Milana Nedica i Dimitrija Ljotica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Vrlo je tesko definistati, sta je to fasizam. Po definiciji cifutskoj, fasisti su svi oni koji nece da dozvole da ih Cifuti jasu. Mo mojem misljenju fasizam ne postoji, osim u glavama Cifuta i antifasista, velikih ljubitelja Cifuta, koji im zelje sa usana citaju. Postoje ljudi i grupe ljudi, koji nece da im masoni i Cifuti odredjuju sudbinu, koji vole svoj narod, koji vole svoju naciju, koji su antikomunisti, jer je komunizam produkt cifutski, koji hoce da uce istinitu a ne laznu, od cifuta pisanu, istoriju, koji hoce slobodu a ne cifutsku diktaturu. Ti ljudi se nazivaju fasistima. Врло је лако дефинисати фашизам,могли су га осетити становници земље Србије који су живели за време 2.св.рата.Фашизам постоји,постоји и Нацизам,а постоји и Комунизам - сва три САТАНИСТИЧКА ЗЛА су створили ти "Ћифути" како их ти са великом мржњом зовеш (из неких вероватно разних разлога,јер нису аријевци,већ семити),ја би их назвао Светски Моћници из сенке,који су већином били чистог јеврејског порекла (из кога ће доћи сам Антихрист),не ови мучени Јевреји и полу-Јевреји који су пострадали у рату. Ти Јеврејски моћници се веома разликују од Јевреја који су гинули у ратовима. Та "ћифутска" диктатура је дошла од Стаљина Сатанисте,Хитлера Сатанисте (члана сатанистичког друштва Тула - којег су основали Јевреји такође) и осталих сатаниста и слуга НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА - чији је само један сатански део Хитлер и идеологија коју је он оставио. Ali i apropo fasizma, neka neko argumentovano dokaze, ako moze, da je Adolf Hitler u bilo cemu bio gori od Ruzvelta, Cercila ili Staljina. Adolf Hitler je u mnogim stvarima bio mnogo bolji od njih, njemu je drugi svjetski rat bio nametnut i on je za mnoge heroj. Да Хитлер није био ни у чему гори од другог Сатанисте Рузвелта,Черчила и Стаљина - то је иста екипа из исте кухиње НСП-а,која је радила и ради и радиће до краја света у служби Антихриста.Као што каже покојни+ оснивач покрета "Образ" Небојша М. Крстић : "Фашизам,Нацизам и Комунизам су из исте кухиње". "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Njemacki nacionalisti simpatisu borbu srpskog naroda za slobodu. Svajcarski i austrijski nacionalisti takodje. Mi nismo svjesni koliko simpatije uzivaju Srbi medju desnicarskim pokretima u Evropi. Mi to mozemo veoma dobro da iskoristimo. Srbija bi mogla da postane centar desnicarskih pokreta u Evropi i u svijetu. Samo ljudi treba da ukapiraju da je najvece zlo covjecanstva masonerija i cifutski marksizam a ne neki imaginarni fasizam. Ali apropo fasizma, neka neko kaze, sta je to bilo lose u jednom Frankovom ili musolinijevom fasizmu? Ili u "fasizmu" Milana Nedica i Dimitrija Ljotica. Нека они симпатишу,свака њима част. Али Светосавски Срби Православне вере никада нису ишли десно или лево - већ само право,путем јеванђеља. То јест истим путем којим су ишли Немањићи,Св.Кнез Лазар и остали свети.Србије треба да постане центар православља,а не никаквих сатанских "десничарски покрета" које финансирају исти људи који финансирају "леве покрете". Православни људи капирају да је највеће зло човечанства масонерија и марксизам,али истовремено знају да је тај фашизам и "национал-социјализам" део исте марке масонерије и сатанистичких илуминатских покрета. Мислим да је Достојевски рекао да Јевреји свуда намећу социјализам,а у своју кућу га не уносе (парафразирано). Наравно мисли на Социјализам (Комунизам),Национал-Социјализам и остале светске "социјализме". "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Ово сам већ једном постављао,али има ту и Словака,мислим да би се наљутили ако би њих запоставили 0311_womens "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Као што каже покојни+ оснивач покрета "Образ" Небојша М. Крстић : "Фашизам,Нацизам и Комунизам су из исте кухиње". Баш тако,само мислим да је комунизам 100 пута веће зло од фашизма. 0311_womens "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Као што каже покојни+ оснивач покрета "Образ" Небојша М. Крстић : "Фашизам,Нацизам и Комунизам су из исте кухиње". Баш тако,само мислим да је комунизам 100 пута веће зло од фашизма. 0311_womens Исто је то.Сваки екстремизам па био он и ``Православан`` је лош јер не трпи сапостојање супротности. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Исто је то.Сваки екстремизам па био он и ``Православан`` је лош јер не трпи сапостојање супротности. Ту си у праву,не треба ићи никад у крајност.Али комунизам је по мени више штете нанео него фашизам.Само Русија је изгубила 100 милиона људи за време комунизма. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Исто је то.Сваки екстремизам па био он и ``Православан`` је лош јер не трпи сапостојање супротности. Ту си у праву,не треба ићи никад у крајност.Али комунизам је по мени више штете нанео него фашизам.Само Русија је изгубила 100 милиона људи за време комунизма. Не бих рекао да је 100 милиона,око 20 милиона побијених се ради.Највише је Кина изгубила,око 60 милиона. Њемачки екстремизам је и донио комунизам Русији у Првом светском рату а тај исти екстремизам је нама и цијелој источној Европи донио комунизам и диктатуру.Као што је инквизиција на западу довела до појаве екстремног атеизма и до француске револуције тако је и овамо екстремизам родио екстремизам. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Не бих рекао да је 100 милиона,око 20 милиона побијених се ради.Највише је Кина изгубила,око 60 милиона. Њемачки екстремизам је и донио комунизам Русији у Првом светском рату а тај исти екстремизам је нама и цијелој источној Европи донио комунизам и диктатуру.Као што је инквизиција на западу довела до појаве екстремног атеизма и до француске револуције тако је и овамо екстремизам родио екстремизам. Тако сам чуо од Владимира Димитријевића да прича,како је Достојевски прогнозирао да ће у Русији настрадати 100милиона људи ако бољшевици дођу на власт и тако се и десило.Мада је он говори да је подгинуло за целу владавину комуниста. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука