obi-wan Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Evo da krenemo i jednu ovak`u temu. Jutros sam nesto malo sredjivao na telefonu (huawei ascend Y210D, dual sim telefon), i sklanjao neke stvarcice viska da malo oslobodim radnu memoriju. Medjutim, nakon tog ciscenja, sve radi OK, ali iz nekog razloga ne mogu da promenim sliku pozadine na ekranu, bez obzira da li probam da stavim svoju sliku, ili one vec postojece u telefonu. Imate li predstavu sta to moze da bude i kako da se vrati? Nemam bas puno vremena, gledam i sam sta bi to bilo, ali za sad ne nalazim, pa ako neko ima slicno iskustvo, bilo bi dobro da nam prenese ovde. Palo mi je na pamet da nije mozda neko sistemsko podesavanje koje sam obrisao brisuci kes memoriju, ali ne znam koje bi bilo i kako da ta podesavanja vratim. Taj android sam poceo inace da koristim od pre par dana, do sad sam imao telefon sa fabrickim OS, pa nisam imao potrebu da se nesto trudim oko njega. Ne kazem da je tezak, ali ocigledno ima neke cake koje jos nisam ukapirao. Ajd`, pa nek je sa srecom tema... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Ne znam sta bi ovde bila home aplikacaja, sav softver je preveden na srpski, i ne vidim nista sto bi me podsecalo na to. Mislis nesto kao "vrati na fabricka podesavanja"? Edit: trazio sam nesto slicno, i za sad nisam nas`o. Probacu i dalje, a ako neko ima neko bolje resenje neka postavi. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Nadjoh resetovanje na fabricka podesavanja. Na ovom telefonu su na podesavanja->privatnost->resetovanje. Kad se izabere ova opcija ponistava se svako podesavanje mimo fabrickog, malo ima sad posla da se opet sredi kako ja `ocu, ali radi sve, i pozadine se menjaju bez problema... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Naravno, svi koji imaju nesto da pitaju u vezi ovog OS ili telefona sa njim mogu to da urade na ovoj temi. Izvol`te... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Kako se da nainstalovat android na pc umjesto linuxa a najlakšim i ne mnogo komplikovanim načinom? Hvala. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Odlicna tema, jer se i sama ovih dana bakcem sa novim androidom i naravno da sam uspela da ga "sredim". Inace, telefon je lenovo A536. Ponudio mi je da azuriram software i sad mi je imenik na slovenackom umesto na srpskom. Svi ostali meniji u telefonu su na srpskom. Pa ako neko ima ideju, dajte... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 @@obi-wan, Требао си најпре обично рестартовати телефон, па да видиш након укључивања како би било. Иначе, овим се решава већина проблема на андроиду, јер тако "забоду" понекад. @@Vecana, Покушајте да изаберете неки други језик у подешавањима: подешавања>језик и унос>језик. Изаберите рецимо енглески, па рестартујте телефон. Па кад се упали, вратите на српски, па рестартујте. Можда ће решити проблем. Ако то не успе, отидите тамо где сте купили телефон(било да је то нека пословница, или обична продавница телефона), и замолите их да то погледају. Ја сам тако. Срећно! "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Super za temu obi. Zna li neko kako da instaliram stock androud na alcatel one touch? (telenor pro?) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Probala da stavima na slovenacki pa reset pa srpski i opet sve isto... Ne smeta mi toliko ali volim da mi sve radi kako treba... A volim i da cackam (nije da ne volim), al sa ovim nikako da izadjem na kraj. A i nisam navkla na novije verzije androida, poslednji mi je bio 2.0... Sad je sve drugacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 Zna li neko moze li da se "skine" Android 2.2 OS i instalira? Root-ovala sam telefon, onda greskom obrisala sistemsku aplikaciju i sad moze samo da se upali... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Anyone? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 14, 2015 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Zna li neko moze li da se "skine" Android 2.2 OS i instalira? Root-ovala sam telefon, onda greskom obrisala sistemsku aplikaciju i sad moze samo da se upali... Koji je to telefon u pitanju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Samsung S5360 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 14, 2015 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Samsung S5360 Najbolje je da ga odneses kod majstora... verujem da sam vam pomogao, Vas R2D2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 14, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2015 Sto si zvanican tako? Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука