Гости Guest Написано Новембар 5, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 Gledam cesto "Cirilicu" u stvari ne bas cesto ali ono kad naletim ili kad me neko zainteresuje pa ciljano cekam da odgledam tu emisiju,moram reci da me Maric cesto nervirao,svakom gostu upada u rec,pa ono prica se o ozbiljnim temama on uleti neku salu glupu,pa onda se dobacuje sa publikom,okrece se publici,pa prekida govornike na svakih 10 sekundi,vise je delovao kao ucesnik emisije nego kao voditelj...i stvarno me to jako nerviralo. Ovu emisiju sam odgledao jedno pola sata kad je emitovana i mogu reci da svaka cast Vucicu za kratko vreme naucio Marica kako se vodi emisija,Maric ko novi voditelj a ista faca i glava,niti upada u rec,niti se sali,niti se okrece prema publici,niti se gadja salama,niti prekida na svakih 3 sekunde,niti nista,dopusta opusteno monolog od sat vremena,cuti,ma milina... Svaka cast Vucicu jos jednom. Kod Vucica i Maric se ne sali niti upada u rec i Pera Lukovic deluje kao normalan covek i Basara bude trezan i Lazanski bude Gandijevac i mala maca i Krle Botin deluje normalno...stvarno covek uspeva sve. Пг and feeble је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2014 onaj njegov cuveni manevar jezikom ИгорМ, feeble, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука