Гости Guest Написано Новембар 2, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Verujem da na ovom forumu ima još ljudi koji su svesni šta smo postepeno gubili i na kraju izgubili. Evo male ilustracije. Ovo je screenshot sajta B92 iz 2004. godine, pre nego što je oskrnavljen "Velikim bratom", iz vremena kada je još postojalo slobodno novinarstvo u zemlji Sorabiji. Iskopao sam ga u web arhivi "Wayback machine". Malo sam nostalgičan i vrlo rado se setim kada sam vikendom ujutru gledao Nickelodeon crtaće, a onda Bafi. Pobesnim kada pogledam ovo RUGLO što sada nosi naziv B92 i domen b92.net. Drago mi je što će naziv da bude promenjen. Ova sada nije ništa bolje od Pinka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Meni je B92 u to doba bio sinonim za NBA /što se da primjetiti i na ovom screenshot-u/. Naravno, novinarstvo i sloboda me tada nisu uopšte zanimali, samo LA Lakers. Inače, hvala Muramasa na podsjećanju. Iako sam ja svojom porukom otišao potpuno offtopic, nadam se da to neće ugroziti dalji tok ove teme. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Pa B-92 nije ugasen Muramasa ...radi punom parom ...samo su se kurtalisali nekog novinarskog dresa ... Срђан Шијакињић and kordun је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ukljuci mozak iskljuci b92. Млађони, Срђан Шијакињић, МилошБГ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Ukljuci mozak iskljuci b92. Ukljuci mozak iskljuci televizor... Dexi and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Искрено, све то ми је у почетку итекако обећавало али се касније претворило у пљуваоницу свега српског. Имали су неки помало надобуни фазон типа : ,,Ви јесте сељаци и малоумници али ћемо вам ми помоћи да се поправите зато што смо ми уууууужасно куууууул`` Бар ја сам их тако доживљавао. Неостварени илуминатори. И далеко од тога да су икад били независни. Није ми их жао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Управо ми је до краја рата и рушења Слобе станица била феноменална. После ,,револуције" и доласка Досоваца је кренула да бива таква каква је остала до данас. Издајничка и антисрпска (зашто не назвати ствари правим именом?) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука