Jump to content

Необичан догађај

Препоручена порука

Синоћ ми се десило нешто веома необично, па реко да видим са вама да ли неко зна нешто о овоме, и да ли је то можда неки божији знак, или нешто...
Наиме, синоћ сам се пресвлачио у купатилу и како сам стајао на једној нози изгубио сам равнотежу, пао сам на врата од купатила, додуше само се наслонио, али сам ударио леђима од кваку и мало их повриједио, у том тренутку се чуло нешто како је упало у каду, које је одмах поред. Помислио сам да је то неки комад пластике, јер се баш тако чуло, вјероватно одпао од вјешалице при мом ударцу, или нешто слично, али из знатижеље сам одлучио да погледам. Кад сам погледао у каду, оно ни мање ни више него зрно граха. Читаво вече сам размишљао и покушао доћи до логичког закључка одкуд се ту нашло, и како је и одакле могло пасти..
Нисам успио ништа закључити што би ово могло објаснити, нит' је било какве одјеће у којој би могло бити то зрно, па испасти, нит' ишта у том купатилу, а кухиња је на другом крају куће. 
Помислио сам да ово није можда неки божији знак или нешто слично, па бих замолио некога ко се разумије у ово да ми одговори, јер сам и даље у чуду..
Хвала!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...