Ulični Muzičar Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 upravo sam dolazio sa jednog foruma gde su me doživotno banovali ... ??????????? ?! eheeeej nisam znao da mogu biti i fin de?ko 0202_238 ??? ??? ?? ????? ???? ? eheeeej ma, jok ... nije bio religiozni nikad mi ne bi palo na pamet da se registrujem na neki verski forum , nego me prevario jedan drugar ( smej.gif) ... sad sam registrovan na još 3-4 religiozna , al ne svra?am baš ... a i ovde ... samo politika, muzika , razbribriga i tako to ... a za fino?u ... da li bi me banovali da JA nisam FIN de?ko , a ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ?? ?? ????? ????????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ????? ? eheeeej?????,???????,??????????,????????,????,???,????? ????????????,??????,??,?????????,...??? 0202_238 ??? ???? ????? ? ?? ?????,?? ????? ?? ?? ??? ?? ????????. Ma samo se salim malo brate... smej.gif eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ?? ?? ????? ????????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ????? ? 0202_238?????,???????,??????????,????????,????,???,????? ????????????,??????,??,?????????,...??? smej.gif ??? ???? ????? ? ?? ?????,?? ????? ?? ?? ??? ?? ????????. Ma samo se salim malo brate... smej.gif eheeeej??,???? ?????. eheeeej "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука