Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Ко је овако размишљао док се регистровао на наш форум ? dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ?? ?? ????? ????????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ????? ? dada ??! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ?? ?? ????? ????????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ????? ? klapklap ??! hahahahaah ? ?????, ?????? ?? ?????! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 i ja sam mislio ... upravo sam dolazio sa jednog foruma gde su me doživotno banovali ... nisam znao da mogu biti i fin dečko dada . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 upravo sam dolazio sa jednog foruma gde su me doživotno banovali ... ??????????? ?! eheeeej nisam znao da mogu biti i fin de?ko 0202_238 ??? ??? ?? ????? ???? ? eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ја сам хтео пар пута да се самобанујем eheeeej клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ?? ?? ????? ????????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ????? ? eheeeej?????,???????,??????????,????????,????,???,????? ????????????,??????,??,?????????,...??? eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 мало запажање, ал ти си мистер но, хогар најстрашнији, визант и константин eheeeej ко је АПЦ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Anti Palma Crew..... eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ???? ????????, ?? ?? ?? ?????? ??, ????? ????????????, ?????? ? ?????????? eheeeej ?? ?? ???? ???? smej.gif smej.gif eheeeej smej.gif ?? ?? ???????? ?? ??????!Anti Palma Crew..... smej.gif????,????? ?????? 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Anti Palma Crew..... eheeeej????,????? ?????? eheeeej ??? ,???? ??? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Anti Palma Crew..... eheeeej????,????? ?????? eheeeej ??? ,???? ??? ? ??? ??????!?? ????? ???,?? ?? ???? ??? ?? ??????, ?? ??? ????? ??? ????.. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 Anti Palma Crew..... eheeeej???? ?? ??????????????? ????? ?????, ????????? ?? ??? ????? ?? ?????? ? ???????. ?? ??? ??? ?????? ?? ?????????????, ?? ???? ????? ?? ?? ????? eheeeej клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 16, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ?? ?? ????? ????????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ????? ? eheeeej?????,???????,??????????,????????,????,???,????? ????????????,??????,??,?????????,...??? eheeeej ??? ???? ????? ? ?? ?????,?? ????? ?? ?? ??? ?? ????????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2010 ?? ?? ????? ????????? ??? ?? ??????????? ?? ??? ????? ? eheeeej?????,???????,??????????,????????,????,???,????? ????????????,??????,??,?????????,...??? eheeeej ??? ???? ????? ? ?? ?????,?? ????? ?? ?? ??? ?? ????????. ???? ???? ?????? ???? , ??????????! 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука