Jump to content

СПЦ на удару псеудонимних cyber-нападача

Оцени ову тему

Препоручена порука

јер гријех раскола може само мученичка крв да сапере.

cak ni to ne spira greh raskola i cepanja Crkve

Знам, али ипак имали би "олакашавајуће околности" 0409_feel

naci cu i tacne kano ne gde se jasno kaze da ni mucenicka krv ne pere greh raskola i jeresi tj bilo kakvog cepanja Crkve! No molimo se da svi dodju u poznanje istine zar ne  :smiley:

Нико није ниједну бабу , која иде у Цркву оптужио за јерес и одлучио од Чаше. А ко зна у шта баба верује. Ал фора је што је са нама и што ЋУТИ барем.И не учи другог. Тако се спашава.

Проблем јереси је у цепању Цркве јединствене и зато су Сабори сазивани.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Овде већ морам подржати брата Вукмана јер ваистину и мене су називали агентом само зато што мислим својом главом.  Циа,Биа,Удба,Ватикан свакојаким именима бејах називан и онда једног дана прочитах речи "Блажени сте када вас вређају" и такав мир испуни душу моју.    Чујеш ли Вукмане!  Блажени смо када нас вређају!

Brate, to je posledica robovskog mentaliteta, to je ostalo od ropstva pod Turcima.

Подели на овим сајтовима

Да не заборавим НЕ постоји објективна истина.Шта кажу кападокијски оци о богопознању? Ми муцавим, тварним језиком покушавамо нешто да објаснимо.И како сад неко који од твари није позван на то да учи неког који је позван ( епископи- хиратонијом)?

Сваки пут читаш Јеванђеље једно те исто и увек ново нешто нађеш. И сад ја треба да некоме да тумачим Писмо.Него то памтиш, па кад они који су позвани не могу да нађу одговор и питају да ли неко има решење можда им можеш рећи?Али они морају прво да питају. Али све мора ИЗ ЖИВОГ ИСКУСТВА ЈЕР ЈЕДИНО ТО ИМАМО.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...