Jump to content

Обавештење о новом сајту Епархије Рашко-призренске

Оцени ову тему

Препоручена порука

Какви сте буквалисти,немам речи...

Намера ми је била да исмејем вашу ограниченост и чисту идолотарију према једној личности,било она вл Артемије ил Игњатије...

"био бих неизмерно захвалан,кад би неко поставио слике вл Артемија у претходна два-три дана"...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

????? ??? ??????????,????? ????...

?????? ?? ?? ???? ?? ??????? ???? ???????????? ? ????? ??????????? ????? ?????? ????????,???? ??? ?? ???????? ?? ????????...

"??? ??? ????????? ????????,??? ?? ???? ???????? ????? ?? ???????? ? ????????? ???-??? ????"...

?? ?????? ???? ???? ??? ??????? ??????? ????? ???? ???? ????????, ????? ???? ????? ?????? ?????. ??? ? ?? ?? ??? ???????? ????? ? ?????? ?? ???? ?? ???? ?????????????? ???????? ???????? ? ??????????? ? ????????. ??? ??? ?? ???? ???? ???? ?????? ?? ???????. ?? ???? ??????? ? ????-?????? ??? ? ?????? ????????? ????? ???? ???? ???? ?? ???? ? ??????? ?? ? ????????????? ?? ???. ????? ????? ???? ????? ??????.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

??????? ?? ????????, ???? ????? ????????? ??? ???? ???????, ? ???????? ??????? ?????, ? ????? ?????, ??????, ?? ?? ???????? ???? ?? ?? ?? ????????? ????? ?? ??????.

? ??? ???? ????? ?????? ?? ?????, ? ?? ?????? ???????? ????????...  :)

????? ????? ??????, ??? ???????. ?????? ? ?????????????? ??????????? ???? ????????? ?? ????????? ??????????? ??????? ?? ???? ? ????? ????????? (????????) ????? ??????? ??? ????????? ??????.

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?? ???? ?? ??????? ???? ???????????? ? ????? ??????????? ????? ?????? ????????,???? ??? ?? ???????? ?? ????????...

"??? ??? ????????? ????????,??? ?? ???? ???????? ????? ?? ???????? ? ????????? ???-??? ????"...

????? ??????!???? ?? ?? ??????? ??? ????? ???? ???? ???? ????? ??? ??.????????,?? ??? ???? ????? ? ???? ?? ?? ???????? ? ???? ????.? ????? ? ????? ??????????,??? ????? ?? ?? ?? ???? ?????????.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Смс који сам јуче добила:

"Нема на вестима оно што се дешава-у Црној Реци жестока туча, тамошњи монаси бране положај од Дечанаца који су са +Теодосијем и +Атанасијем у акцији чишћења манастира од садашњих игумана.  Данас су сви Рашко-Призренски манастири служили по новом. У Грачаници на Литургији пуна црква шиптара. +Артемије и монаси јуче ујутру опљачкани док су били у Београду код Патријаршије. Дечанци и Швеђани хоће да их избаце. Доста отишло, 4 монаха остало".

Порука је од духовног чеда о. Николаја из Црне Реке.

Елем, + Теодосије је поставио своју мајку за игуманију Грачанице.

Људи, да се манемо ми свађа и препирки и доказивања, него само молитва и молитва и молитва за спасење. Ситуација је све само не безазлена.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Смс порука коју сам управо добио...

Драги Макс,много ми се свиђаш...овај пост ми је почео са великим искушењима,мислећи само на тебе...

Желим те...

Не знам,ситуација је све,само не безазлена...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

??? ???? ??? ???? ??????:

"???? ?? ??????? ??? ??? ?? ??????-? ????? ???? ??????? ????, ??????? ?????? ????? ??????? ?? ???????? ???? ?? ?? +?????????? ? +?????????? ? ?????? ??????? ????????? ?? ???????? ???????.  ????? ?? ??? ?????-?????????? ????????? ??????? ?? ?????. ? ????????? ?? ????????? ???? ????? ???????. +???????? ? ?????? ???? ?????? ????????? ??? ?? ???? ? ???????? ??? ????????????. ??????? ? ??????? ???? ?? ?? ??????. ????? ??????, 4 ?????? ??????".

?????? ?? ?? ???????? ???? ?. ???????? ?? ???? ????.

????, + ????????? ?? ???????? ????? ????? ?? ????????? ?????????.

????, ?? ?? ?????? ?? ????? ? ???????? ? ??????????, ???? ???? ??????? ? ??????? ? ??????? ?? ???????. ????????? ?? ??? ???? ?? ?????????.

???? ?? ????.  dada

Подели на овим сајтовима

??? ?????? ???? ??? ?????? ?????...

????? ????,????? ?? ?? ??????...???? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ??????????,??????? ???? ?? ????...

????? ??...

?? ????,????????? ?? ???,???? ?? ?????????...

????? ????? ???????.  dada

Подели на овим сајтовима

????? ????,????? ?? ?? ??????...???? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ??????????,??????? ???? ?? ????...

????? ??...

????? ?? ?? ??????????? ?? ????? ?? ??? ??????,? ?? ?? ?????????.???????!

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

????? ??????!???? ?? ?? ??????? ??? ????? ???? ???? ???? ????? ??? ??.????????,?? ??? ???? ????? ? ???? ?? ?? ???????? ? ???? ????.? ????? ? ????? ??????????,??? ????? ?? ?? ?? ???? ?????????.

? ??? ??, ????? ??? ??????????, ????? ?????? ?? ?????? ?????? ?? ???? ??????? ???????????? ??????? ? ????????. ?? ????????????? ????? ????? ??? ????? 100% ???????.

Подели на овим сајтовима

??? ???? ??? ???? ??????:

"???? ?? ??????? ??? ??? ?? ??????-? ????? ???? ??????? ????, ??????? ?????? ????? ??????? ?? ???????? ???? ?? ?? +?????????? ? +?????????? ? ?????? ??????? ????????? ?? ???????? ???????.  ????? ?? ??? ?????-?????????? ????????? ??????? ?? ?????. ? ????????? ?? ????????? ???? ????? ???????. +???????? ? ?????? ???? ?????? ????????? ??? ?? ???? ? ???????? ??? ????????????. ??????? ? ??????? ???? ?? ?? ??????. ????? ??????, 4 ?????? ??????".

?????? ?? ?? ???????? ???? ?. ???????? ?? ???? ????.

????, + ????????? ?? ???????? ????? ????? ?? ????????? ?????????.

????, ?? ?? ?????? ?? ????? ? ???????? ? ??????????, ???? ???? ??????? ? ??????? ? ??????? ?? ???????. ????????? ?? ??? ???? ?? ?????????.

????? + ????????? ?? ???? ???????? ?????? ?????.

Подели на овим сајтовима

????? ??...

????? ?? ?? ??????????? ?? ????? ?? ??? ??????,? ?? ?? ?????????.???????!

Pa naravno kad je poruka prepuna kleveta i notornih lazi! I meni se place kad pomislim koju pricu ima u glavi taj koji ovo pise...

Подели на овим сајтовима

??? ???? ?????? ????? ? ????? ?? ?? ????????? ????????? ???? ?? ?????????? ???? ?? ???????

???? ?? ? ????? ????? ? ???? +????????? ???????? "???????"!

Подели на овим сајтовима

Pa naravno kad je poruka prepuna kleveta i notornih lazi! I meni se place kad pomislim koju pricu ima u glavi taj koji ovo pise...

? ??? ??????? ??????,???? ???? ??? ?? ????

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...