Милан Ракић Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Шта мислите о овоме? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Teza je tacna. Medjutim, mislim da sva ta bogosluzbena arheologija nema prakticnu svrhu. Nestvarno je vracanje unazad u Vizantiju. Mi ne znamo dobro ni nas sadasnji poredak molitve u Crkvi... Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 10, 2014 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Teza je tacna. Medjutim, mislim da sva ta bogosluzbena arheologija nema prakticnu svrhu. Nestvarno je vracanje unazad u Vizantiju. Mi ne znamo dobro ni nas sadasnji poredak molitve u Crkvi... Мислим да ово питање није само питање археологије већ најдубљег смисла богослужења. Овде не видим некакве додатне референце које ће да до краја оправдају овакав поглед (конкретно да епископу причешће приноси свештеник), али ми је ово веома логично. Причешће се даје, мислим да је то оно најбитније и ми то давање треба да до краја следимо, па били верници или свештеници. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука