konstantin Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Znaci o onoj ciji je post zasnji na temi. Dakle..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Занимљива игрица...браво 0104_cheesy "Сам себи није јасан" kolo2 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 niko ga ne komentarise na temi pa moram ja kolo2 0102_laugh Dobre muziku spusta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Особа врло занимљива и креативна, и добру музику пушта. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Добра сестра :cheesy2: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Интересантни постови, екстра музика... :cheesy2: . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Dobar covek , ali navija za pogresan tim :cheesy2: Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Моја брат... само не знам шта му је оно А у О... 0104_cheesy и он промашио тим... :cheesy2: . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 a .... stiglo ovo i na ovaj forum ... neću ništa da kažem o svom prethodniku ... samo da vidim ko će mene da komentariše ! (pa da ga pošaljem u mp3 ) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Воли музикицу као и ја... Мада не знам зашто ме подсећа на Helloween 0102_laugh "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Ево ја ћу. Нисам све читао од претходника, али ми је некако скроз занимљиво то што ради. Улично музицирање. Читао сам неке догодовштине, свака част. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Упс. Већ ме је Лион претекао. Ај онда о Лиону. Свака част на знању о филмовима и избору истих. Супер ми је кад читам њега како коментарише неки филм. Није класика оно- добар филм, бла бла... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Већ неколико пута ми људи упадају у реч... А ја се трудим да искуцам..па споро куцам.. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> Волим овог деду човека.. Повезује филм и веру на прави начин..млади потенцијал наше кинематографије 0102_laugh "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bluesman Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 najvise postuje u ovoj temi (vec 5puta) sto znaci da voli da zna sta drugi misle o njemu (a i on je i napravio ovaj topik) 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Нисам ја него онај који чека Судњи дан ! 0102_laugh Слуша музику коју и ја волим 1312_womens "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука