Пајко Написано Новембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2010 Moj Moravac 0442_feel БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Цитат Moj Moravac Dobar neki bruder prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boris Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 За Аљонку 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Simpa avatar. 1405_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 1414_feel ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 1414_feel Ентузијаста,амбициозан,не мислим у смислу каријеризма,него мисионарења,умножавања и чувања стада Господњег. 0110_hahaha Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Цитат За Аљонку 1405_love Hvala... crvenilo A o osobi iznad... 0442_feel prstgore 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Дође па оде,морам да јој вежем неко сидро за скуте... 1405_love 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Дама у правом смислу те речи. 0110_hahaha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 Ханиии... д мост бјутифул гирл он д врлд 0110_hahaha ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 dobar ko lebac, ali lud ko sruja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 bliss jeeee bliss jeeee bighugbighug . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Volem ga što je vjeran ovom forumu iako nije vjernik bliss jeeee bliss jeeee bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука