Лидија Миленковић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ja сам га поствио са дозом ироније. По мени нема ништ погрешно на смом постеру али је ружно упрошћавање жене на инкубатор а мушкрца на одбрну инкубтора. Треба и жена да рађа и мушкарац да брани али много више од тога. Знам да је са дозом ироније, и наравно да је ружно упрошћавање које си навео, алииии.... некако мо се чини, да баш у тим простим стварима забушавамо. И ми, и ви. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Али жена нам је родила спаситеља. Ха, 'ајд сад да те видим. И то без мушкарца. LISA, Лидија Миленковић, Панарет and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Знам да је са дозом ироније, и наравно да је ружно упрошћавање које си навео, алииии.... некако мо се чини, да баш у тим простим стварима забушавамо. И ми, и ви. Ехеј! Ја не збушвам! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 То је баш занимљив пример који говори у прилог овоме што тврдим. Дакле девојка из религиозно-патриотских разлога се облачи као мушкарац и предводи војску против окупатора. На крају јој суде и дођу главе мушкарци који носе сукње. Диван пример. ) MA JEL ONA BILA ZENSKO, ILI NIJE? JEL IMALA MUSKI ILI ZENSKI POLNI ORGAN? ZENSKI, HVALA LIJEPO DOVIDJEEEEEEEEEEENJA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Знам да је са дозом ироније, и наравно да је ружно упрошћавање које си навео, алииии.... некако мо се чини, да баш у тим простим стварима забушавамо. И ми, и ви. Види, Лидо, не промовише тај постер неку хришћанску породичну вредност, него, отприлике, она треба да рађа ратнике који ће да гину за сумануте идеје неке будале из фотеље. Суштина хришћанске идеје је да "она треба да рађа" живот који је (највећа) вредност по себи, а постер промовише колективистичку идеологију (која није исто што и православна саборност) и та идеологија је је на првом месту, док је живот ту само да јој служи и да буде положен за њу. Постер је монструозан. Панарет and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 То је баш занимљив пример који говори у прилог овоме што тврдим. Дакле девојка из религиозно-патриотских разлога се облачи као мушкарац и предводи војску против окупатора. На крају јој суде и дођу главе мушкарци који носе сукње. Диван пример. ) Jovanka Wurst Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Дакле кажеш жена нам је родила спаситеља - читај спаситеља, не спаситељицу! Ахааа, спаситеља, наравно. Ал' не мења ствар - било је по Божјој вољи да га, управо жена роди. Иако је Богу све могуће, није нам Га послао преко мушкарца ( галантно га је заобишао). Сад озбиљно. Само се шалим са Жељком. Сматрам да смо равноправни, и да смо заједно - целина; да смо, управо овакви, са свим својим разликама, манама, врлинама, једни другима потребни; да смо створени и да постојимо, из неизмерне љубави и милости Божије. kamila and LISA је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Види, Лидо, не промовише тај постер неку хришћанску породичну вредност, него, отприлике, она треба да рађа ратнике који ће да гину за сумануте идеје неке будале из фотеље. Суштина хришћанске идеје је да "она треба да рађа" живот који је (највећа) вредност по себи, а постер промовише колективистичку идеологију (која није исто што и православна саборност) и та идеологија је је на првом месту, док је живот ту само да јој служи и да буде положен за њу. Постер је монструозан. Па управо, то су те фашистичко нцистичке форе, бацања ругла на лепе стври. Као и "рад ослобађа" на вратима аушвица.... један јако битан сегмент човековог живота - његов рад... они тако скрнаве... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Овај постер одговар на смисао живот мушкарца и жене On Ona ne znam ko je :.mislise. ako neko ima neki predlog... Данче* and Juanito је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 @@Juan, :.mislise. Онооо...ако се тако посматра, онда си у праву. Ја сам гледала из другог угла. Имамо жене које избегавају да рађају ( додуше често уз сагласност мужева), и мушке који и у 40 година очекују од родитеља да им обезбеде " и 'леба, и с 'леба ", док они проводе ноћи по кафићима, кладионицама, а дању спавају до 3, 4 поподне. ( Не говорим о онима који су објективно спречени да раде - болест и сл. ) Данче* је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Ехеј! Ја не збушвам! Ни ја, ал зборим у глобалу. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Као што рекох Јуану моја хипотеза је најобичнија зеза, јер је ово таква тема. Не пада ми на памет да озбиљно покушавам да докажем хипотезу. Мада верујем кад бих се потрудио да бих доказао макар 70% 2,647 речи има у тој твојој „зези“, ја кад пишем озбиљан пројекат максимално 2400 знакова на једној страници, све карактере, па сад ти види, из зезе би очас посла написао 25 страница, укључујући и макс. 2 странице за део процеса. Зар стварно немаш паметнија посла? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Al' realno, i nema neke koristi od njih Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 koju mi korist imamo Па теби драга не треба мушкарац, теби треба корист. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука