Драгана. Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Stvarno, koju mi korist imamo od muskaraca? Ne merem da skontam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 To se i oni pitaju za nas zene, a od postanka sveta ne mozemo jedno bez drugog. A mnogi se muskarci prevaznose nad zenom (o postanju coveka pa zene u Pismu) al spustim ih na zemlju pa kazem ej jednako si zemlja kao i ja, jednako si nista kao i ja i sve nas razjeda smrt tako da dodjosmo na isto, nista nisi bolje postao od mene zene. Opomena ne ponesi se prvostvoreni Adame. Dexi, Интегра and Драгана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 To se i oni pitaju za nas zene, a od postanka sveta ne mozemo jedno bez drugog. A mnogi se muskarci prevaznose nad zenom (o postanju coveka pa zene u Pismu) al spustim ih na zemlju pa kazem ej jednako si zemlja kao i ja, jednako si nista kao i ja i sve nas razjeda smrt tako da dodjosmo na isto, nista nisi bolje postao od mene zene. Opomena ne ponesi se prvostvoreni Adame. Al' realno, i nema neke koristi od njih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 То можда од ових твојих. Никола Поповић, NemanjaVa, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 a od postanka sveta ne mozemo jedno bez drugog. И не треба да будемо једно без другог. Deki992, Лидија Миленковић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 То можда од ових твојих. MojIH? Ih? IH? Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 MojIH? Ih? IH? Па да... осим мушкараца који те окружују.. осим ако ниси мислила само на мужа. Е ако ти је рођени муж бескористан... онда си у дебелом проблему. NemanjaVa, Slavko..., Deki992 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Al' realno, i nema neke koristi od njih Pa ajde bar da posluze zeni za potomstvo, i to ne kroz seksualne igrarije kako bi oni jedva cekali i pristali, nego kao donatori banke semena, i aj nazad marvo u stalu. ) Molim muskraci ne vredjajte se, malo smo se nasalili (al ima tu istinee ). Kaludjerovic Sreten and Драгана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Корист...ружна реч. Онога тренутка када моја жена буде видела да сам из користи са њом, требала би одмах да ме напусти...исто тако бих ја урадио када бих видео то код ње. Лидија Миленковић, Anette, w.a.mozart and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Корист...ружна реч. Онога тренутка када моја жена буде видела да сам из користи са њом, требала би одмах да ме напусти...исто тако бих ја урадио када бих видео то код ње. Znas ti sta ja mislim, a i tema je uglavnom saljiva, naravno, niko normalan ne bi bio sa nekim iz koristi Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Па да... осим мушкараца који те окружују.. осим ако ниси мислила само на мужа. Е ако ти је рођени муж бескористан... онда си у дебелом проблему. Pa nisu to moji muskarci, znaci svaki muskarac oko mene je moj? Uhu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Pa nisu to moji muskarci, znaci svaki muskarac oko mene je moj? Uhu Mушки имају изреку "све су твоје, док се не ожениш" :р oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Znas ti sta ja mislim, a i tema je uglavnom saljiva, naravno, niko normalan ne bi bio sa nekim iz koristi Наравно. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Bog je stvorio Adama i Evu a ne Evu i MIlevu, pametnom dovoljno. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 da ti drži kišobran. kad je napolju -5. a duva Košava. Nina 777 and LISA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука