Тавита Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Моја омиљена 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 "Shagal's Passion". לגשה יפל תונע Кинокомпания "Аквариус фильм" (Aquarius film). Оригинальная интерпретация жизни и творчества всемирно известного художника Марка Шагала. История творческого поиска, призвания и становления великого Маэстро. Режиссер: Андрей Мельников. Director: Andrew Melnikov. Russian Animation - Страсти по Шагалу (2006), часть 2/2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 "Shagal's Passion". לגשה יפל תונע Кинокомпания "Аквариус фильм" (Aquarius film). Оригинальная интерпретация жизни и творчества всемирно известного художника Марка Шагала. История творческого поиска, призвания и становления великого Маэстро. Режиссер: Андрей Мельников. Director: Andrew Melnikov. Russian Animation - Страсти по Шагалу (2006), часть 1/2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 rasplakala sam se... kakve riječi... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јун 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 25, 2010 Lambchop.... jedna od mojih omiljenih grupa. Neprevazidjenih.... Dok perem zube.. i pjevusim ovu pjesmu :cheesy: a ćetkica posluži kao mikrofon.... a tek moja smješna koreografija.... jednom sam se uspjela popeti na veš mašinu i održati samostalni koncert uz Lambchop smej.gif Mada mislim da je to bilo uznemiravajuće za komšije... Svejedno... Nego.. izvolite... ovaj... aaaaa Divno jutro :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 17, 2011 Пријави Подели Написано Јул 17, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука