Млађони Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Шест логичра седи у кафани. Прилзи келнерица и пита "Да ли сви желите кафу?" Први одговра: "Не знам" Други одговра: "Не знам" трећи одговра: "Не знам" Четврти одговра: "Не знам" Пети одговра: "Не знам" Први одговра: "Не " Колико њих жели кафу и како објашњавате? Одговор је овде: /www.futilitycloset.com/2012/05/01/strictly-speaking/ Лидија Миленковић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 шести а не први Лидија Миленковић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2014 On 31. 8. 2014. at 23:54, w.a.mozart рече шести а не први Ако је Моцијева примедба тачна, онда мислим да прва петорица желе кафу, а пошто нису знали да ли и остали желе, нису могли да дају потврдан одговор. Шести је знао за себе да не жели кафу, па је зато, без обзира на жеље осталих, имао право кад је одречно одговорио на питање. Дакле, поручили би 5 кафа, а ја сад одо' да кликнем на линк за одговор, и проверим да ли сам у праву. w.a.mozart, Млађони and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2014 Е, Ај' нек неко буде друг, и преведе ми одговор са енглеског Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2014 u pravu si Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2014 Пардон шести уместо први.. на шестом месту, молим модераторе да исправе. On 1. 9. 2014. at 0:13, Лидија Миленковић рече Ако је Моцијева примедба тачна, онда мислим да прва петорица желе кафу, а пошто нису знали да ли и остали желе, нису могли да дају потврдан одговор. Шести је знао за себе да не жели кафу, па је зато, без обзира на жеље осталих, имао право кад је одречно одговорио на питање. Дакле, поручили би 5 кафа, а ја сад одо' да кликнем на линк за одговор, и проверим да ли сам у праву. превешћу ја за вас који не знате енглески када још неко одговори :Р On 1. 9. 2014. at 0:29, w.a.mozart рече u pravu si Ћути боланнн oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2014 On 1. 9. 2014. at 0:29, Милосављевић рече превешћу ја за вас који не знате енглески када још неко одговори :Р Дискриминација !!! On 1. 9. 2014. at 0:29, w.a.mozart рече u pravu si Хвала, Моци, ти си мој друг On 1. 9. 2014. at 0:29, Милосављевић рече Ћути боланнн Оспоравање једног од основних људских права - права гласа :policeman-1: :t1253: Млађони је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука