Млађони Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Добар пасуљ далеко се чује. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Август 17, 2014 Пријави Подели Написано Август 17, 2014 Ja se borim s tim nekih 4,5 godina unazad. Simptome imam dosta, sada su blazi ali bilo je strasno, smrsala sam 12kg bila. Shvatila sam otprilike sta mi smeta: paprika, masna hrana, przena, pohovana...mada nema pravila nekad mi nesto smeta nekad ne. Obicno mi prijaju jabuke, hladna voda, zvake, pirinac Mada ja imam dosta simptoma i zbog spustenog zeluca. Imala sam heliko bakteriju, ispila terapiju ali nikad nisam proverila. Pila sam barijum i tako su mi ustanovili sta su mogli posto ne mogu da gutam sondu.. Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Moje dete je sa 10 god imalo jaku kiselinu,svakodnevna povracanja....Ja sam bar neko ko vodi racuna o pravilnoj ishrani...Gastroskopija radjena nekoliko puta,ostecenje jednjaka,krvarenje...Namucila se moja mala dusica...Nekako smo se izvukli uz pomoc lekova.Na kraju sam shvatila da je sve psihosomatski.Ako se nervira i place, kroz par sati je boli stomak...Sada BOGU HVALA nema problema . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука