мирођија Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Ако имате да поставите своје, или проверене рецепте за кућно лечење лековитим и биљкама уопште... Данче*, Драшко and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Лична искуства Свеж ђумбир, корен, грицнути уз чашу воде свако јутро, неки чак у чашу воде исцеде мало лимуна и нарежу пар листића ђумбира и то се попије на празан стомак, освежвава, чисти организам и има многобројна добра дејства. Сусам, свеж, помешати са мало меда и грицкати, одличан извор калцијума, супер за пост, можда бољи и од млека за зубе, кости итд... Нана, свежи листићи, грицкати уз јело, освежава и побољшава варење. Олимп, Данче*, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Ево и мог прилога теми. Овде има доста ствари: https://www.pouke.org/forum/topic/28661-лечите-се-природно/ nana, мирођија and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Кашичицу меда помешати са кашичицом цимета, узимати пре доручка изутра, добро против прехладе, и за циркулацију... Олимп, Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Protiv proliva je dobro skuvati caj od dunjinog lista.Kazu da nema boljeg leka od tog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Кашичицу меда помешати са кашичицом цимета, узимати пре доручка изутра, добро против прехладе, и за циркулацију... Ja ponekad uzmem one stapice od cimeta pa grickam pomalo. Samo treba biti oprezan,traziti cejlonski cimet. I ne preterivati,da se ne bi ostetila jetra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Ко има проблем са горушицом решење брзо и ефикасно,пола кашичице кафе,пола кашичице шећера и све то заједно појести. Драшко and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Бели лук одлично делује против зубобоље. Један чен белог лука, грицнути (да мало пусти сок) и ставити на болан зуб. Мени је до сад неколико пута помогло. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 11, 2014 Пријави Подели Написано Август 11, 2014 Од нашег брата форумаша добила сам савет, применила и проблем решен па рекох и овде да пренесем. Мој унук је на прсту код заноктице имао брадавицу и пуно му је сметала ( од оних белих, храпавих "ко карфиол"). Влада ми је саветовао да је поспем прахом од обичне "школске" креде и да то место фластеришем, и тако да мењам и истрајавам док брадавица не нестане.... За петнаестак дана се сасушила,несталаааа....без икаквог трага, кода да је није ни било Још једном, хвала Владо :good2: Олимп је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука