Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Вучић јесте воља народа Србије, нема се ту шта тупити. Исто као што је Милошевић био у почетку. Видећемо колико ће да траје. Buraz, izborni sistem nam je toliko los da se neko ko ima ukupno 20 % gradjanskog tela naziva "vecinskom voljom naroda" To je jednostavno besmisleno. Makar meni. Ako je tebi i baronu ok da se nekog za kog vi i jos 80 % gradjana nisu glasali nazivate vecinskom voljom. Ok. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Uf. ajd da pokusam poslednji put d ti objsnim. Kada si izjvio da je Vucic volja naroda Srbije, rekao si da je on volja mene, Izraz tvoje volje je sigurno. Ti bi prodao Kosmet, narpod, a i kuma Seselja bez razmisljanja zarad svojih interesa. Ti si upravo taj koji i zasluzuje ovakvu vladu. Sada sto ti ne kapiras da taj metod nece obezbediti tvoj ekonomski uspeh drugo je pitanje ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Ti bi prodao Kosmet, narpod, a i kuma Seselja bez razmisljanja zarad svojih interesa. Од свега тог што си набројао, једино бих продао кума Шешеља, не бих га продао, него бих га поклонио за џабе. Још бих платио да га носе за џабе. За остало иде репорт, јер клеветш и измишљаш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Од свега тог што си набројао, једино бих продао кума Шешеља, не бих га продао, него бих га поклонио за џабе. За ово остало иде репорт, јер вређаш, клеветаш и измишљаш. Naci cu ti ja postove Milosavljevicu gde se odrices Kosmeta zarad EU ... Dzaba laganje, rekao sam ti sto puta. U zivotu samo posteno i bez neistina. I u ovome je ova vlada izraz tvoje volje i kao stvorena za tebe. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Naci cu ti ja postove Milosavljevicu gde se odrices Kosmeta zarad EU ... Ајде нађи(а тешко јер не постоје, ја то у животу нисам изјвио), али нађи и оне које си лајковао када см критиковао вучићево одвајање и наазвао га лицемерјем. Dzaba laganje, rekao sam ti sto puta. U zivotu samo posteno i bez neistina. Оћеш рећи сто пута си клеветао да сам лагао. А свки пут када см те питао да то докажеш, ти си побегао подвијеног репа? Мој став је добро познат, и еу и косово. А ти ако имш неке халуцинције, није мој проблем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Ајде нађи, али нађи и оне које си лајковао када см критиковао вучићево одвајање и наазвао га лицемерјем. Оћеш рећи сто пута си клеветао да сам лагао. Ne, hocu reci da je ova Vlada upravo krojena po meri danasnje Srbije i tebe. Savrseni su. Fals diplome sa privatnih "univerziteta", varaju, jeftino se prodaju, prodaju narod, teritorije, nezavisnost zarad nekakvih "EU" i slicnih gluposti ... Ovakvi narodi ne napreduju a ni pojedinci Milosavljevicu. Ovo bi trebao da naucis ako zelis da nesto napravis u svom zivotu a imas jos vremen jer si mlad. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Ne, hocu reci da je ova Vlada upravo krojena po meri danasnje Srbije i tebe. Имаш право на своје мишљење. Само што мислим да је глупо ко ноћ, да је ова влада по мојој мери пошто нисам гласао за њу. Savrseni su. Fals diplome sa privatnih "univerziteta", varaju, jeftino se prodaju, prodaju narod, teritorije, nezavisnost zarad nekakvih "EU" i slicnih gluposti ... Ок сконтао сам да немаш неко високо мишљење о мени, али см исто тако сконто д си то мишљење утемељио на некој шизофренији, да ја причм нешто што никад нисам рекао. Мислим, можеш 1000 пута д поновиш лаж, и даље је истина да ја никад нисам изјавио д се треба одређи Косова зрад ЕУ. Изјвиљвао см да не треба у ЕУ ако је услов признање Косова. Увек см имап тј став и никад га нисм променио. А у последњих годину дана, сам и постао неутрлнији према ЕУ идеји, д није толико битна. То што причаш је једноставно измишљотина, д ли намерна или случајна, не знам. Ovakvi narodi ne napreduju a ni pojedinci Milosavljevicu. Ovo bi trebao da naucis ako zelis da nesto napravis u svom zivotu a imas jos vremen jer si mlad. Захваљујем на савету, али си једноставно јако лош пример за било какве свете. Побегао си у италији, имаш интернет патриотизам без прктичних дела, напредово си зато што си побего из земље, сваки рат подржавш ни у једном ниси учествовао. Једноставно си лош пример за такве савете. Капирам да си добр отац, дрводеља, муж прогрмер, и ту бих испоштово твоје савете али политичке, не могу, јер једноставно ниси заслужио и немаш покриће. Звонкове политичке ставове са друге стрне могу д испоштујем, јер он има покриће. У ратовима је био, живео је и овде и тамо, искусио је и овде и тамо, и практикује оно што пропагира. Чак и да се не слажем са њиме. то заслужује поштовање. Хвала још једном. Али ако хоћеш да неко заиста поштује твоје политичке ставове мораш имати покриће иза њих. То ти је савет од мене. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Buraz, izborni sistem nam je toliko los da se neko ko ima ukupno 20 % gradjanskog tela naziva "vecinskom voljom naroda" To je jednostavno besmisleno. Makar meni. Ako je tebi i baronu ok da se nekog za kog vi i jos 80 % gradjana nisu glasali nazivate vecinskom voljom. Ok. Ако нису гласали значи да им је свеједно тј. прихватају Вучића. Молим лепо, знало се ко има највећу подршку пре избора. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Ако нису гласали значи да им је свеједно тј. прихватају Вучића. Молим лепо, знало се ко има највећу подршку пре избора. Тако ја гледам на ствари у пракси, када су избори или реалан живот у питању. Не припсујем људима да је њихова воља и све им је једно.. иста ствар... Ако ти гледаш другчије у реду.. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Имаш право на своје мишљење. Само што мислим да је глупо ко ноћ, да је ова влада по мојој мери пошто нисам гласао за њу. Ок сконтао сам да немаш неко високо мишљење о мени, али см исто тако сконто д си то мишљење утемељио на некој шизофренији, да ја причм нешто што никад нисам рекао. Мислим, можеш 1000 пута д поновиш лаж, и даље је истина да ја никад нисам изјавио д се треба одређи Косова зрад ЕУ. Изјвиљвао см да не треба у ЕУ ако је услов признање Косова. Увек см имап тј став и никад га нисм променио. А у последњих годину дана, сам и постао неутрлнији према ЕУ идеји, д није толико битна. То што причаш је једноставно измишљотина, д ли намерна или случајна, не знам. Захваљујем на савету, али си једноставно јако лош пример за било какве свете. Побегао си у италији, имаш интернет патриотизам без прктичних дела, напредово си зато што си побего из земље, сваки рат подржавш ни у једном ниси учествовао. Једноставно си лош пример за такве савете. Капирам да си добр отац, дрводеља, муж прогрмер, и ту бих испоштово твоје савете али политичке, не могу, јер једноставно ниси заслужио и немаш покриће. Звонкове политичке ставове са друге стрне могу д испоштујем, јер он има покриће. У ратовима је био, живео је и овде и тамо, искусио је и овде и тамо, и практикује оно што пропагира. Чак и да се не слажем са њиме. то заслужује поштовање. Хвала још једном. Али ако хоћеш да неко заиста поштује твоје политичке ставове мораш имати покриће иза њих. То ти је савет од мене. Samo postenje u zivotu napreduje Milosavljevicu. Deset Bozijih zapovesti ti samo o tome govore. Postenje. Ne laganje, Ne kradja, Ne preljuba. Ne tudje. Samo posteno i iskreno i tako se napreduje u zivotu i posten covek samo moze napredovati. Eno ti ga Seselj za primer koliko god ti ne bio po volji. Ono je obrazac postenog coveka. Postenog nista ne moze da slomi niti pokoleba. Jer zna da sve sto radi radi cistog srca i obraza. A danasnji srbi su postenjem obrisali noge. Te misle da ce sa laganjem, glumom, dodvoravanjem, laznim diplomama i prodajama svoje brace negde napredovati .. Nece bajo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 "Premijer ima meko srce, zato ima toliku podršku naroda i ne sumnjam da niko od njega ne razume bolje šta je moguće sprovesti i kako" Muzički predah DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Samo postenje u zivotu napreduje Milosavljevicu. У животу можда, у послу, не обвезно. У нормлнијим системима поштење се цени, у Србији поштење баш и није на цени. Зато си ти уосталом у итлији, јер поштено радиш посао, овде би био сиромах, тамо се твоје поштење цени, овде га вероватно нико не би ценио. Питање да ли би уопште имао посао у струци ако ниси члан стрнке. Као например мој отац, он је дипломирани економиста, са добрим искуством, али превише поштен, па није добар избор за већину фирми које траже мућкароше и непоштене. Deset Bozijih zapovesti ti samo o tome govore. Postenje. Ne laganje, Ne kradja, Ne preljuba. Ne tudje. Samo posteno i iskreno i tako se napreduje u zivotu i posten covek samo moze napredovati. Ја се са тим 100 % слажем. Нит лажем, нит крадем, нит варам. Да радим те ствари ја не бих седео овде на форуму. Eno ti ga Seselj za primer koliko god ti ne bio po volji. Ono je obrazac postenog coveka. Postenog nista ne moze da slomi niti pokoleba. Jer zna da sve sto radi radi cistog srca i obraza. Не познајем Шешеља да бих проценио његове особине личности. Не знам д ли је образац поштеног човека, знам да му је идеологија погрешна. А то каква ти је идеологија нем везе са поштењем, нити ја имам мишљење о њему јер је поштен или не, већ јер ми се не свиђа његова идеологија. Просто и једноставно. A danasnji srbi su postenjem obrisali noge. Te misle da ce sa laganjem, glumom, dodvoravanjem, laznim diplomama i prodajama svoje brace negde napredovati .. Nece bajo. И са тим се слажем, што је уједно и доказ да нисам данашњи просечни србин јер см јако неуспешан. Да глумим, лажем, додворавм се и купујем дипломе био бих успешанији. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 У животу можда, у послу, не обвезно. У нормлнијим системима поштење се цени, у Србији поштење баш и није на цени. Зато си ти уосталом у итлији, јер поштено радиш посао, овде би био сиромах, тамо се твоје поштење цени. И са тим се слажем, што је уједно и доказ да нисам данашњи просечни србин јер см јако неуспешан. Да глумим, лажем, додворавм се и купујем дипломе био бих успешанији. Ovde ti je sadrzano sve, u ove dve kontradiktornosti ... Srbija je neupesna zato sto su srbi i u poslu neposteni. U poslu se ceni samo postenje i pouzdanost. Ko je pouzdan i posten u poslu ( a i inace ) taj napreduje. Ostali STOJ! A tvoj rezon da u poslu ne treba biti popsten je upravo odraz atmosfere u Srbiji zbog koje ja i kazem da je ova Vlada odarza volju vecine gradjana Srbije. samo posten u poslu moze da opstane. I samo takav i treba da opstane. Tamo gde neposten opstaje pokazuje i da je okolina nepostena. I tamo gde neko ko izda Kuma moze biti predsednik pokazuje i da biracko telo takvo sta podrzava. I naravno kao rezultat imas vladu, drzavu, zakone kakve imas ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Испаде да се најбоље живело (што је и велики Динкић пар пута говорио и хвалио) за време Коштунице. После дошли жути и све пукло. Не рачунам светску кризу која нас је погодила, пошто сам тада слушао Тадића који је говорио да је то свет финансијски пукао, али да смо ми паметнији и не само да нећемо осетити кризу, већ ћемо је искористити и зарадити. Боље се живело јер су паре које су биле замишљене да буду развојног карактера бачене на потрошњу, тј на плате и пензије. Такође је био и велики талас запошљавања, али у државним фирмама и јавним предузећима и установама. То је један од разлога због којих нам је рупа оволико дубока, тај период владе на чијем је челу био Коштуница, владе коју су иначе заједнички направили ДСС и ДС, уз подршку СПС, који је тада био повампирен. Следећа влада је само наставила политику те владе када је преостале парр, убачене у НИП, спискала за сеоске путеве у предизборној кампањи. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 A tvoj rezon da u poslu ne treba biti popsten je upravo odraz atmosfere u Srbiji zbog koje ja i kazem da je ova vlada odrza volje gradjena. Ја нисам рекао да у послу не треба бити поштен, већ да се у Србији поштење у послу не цени. То није мој "резон" то је реална ситуција у Србији. У послу у српским условима успевају непоштени. Што не значи да ја мислим да је то добро, и да тко треба да буде, нити да се ј тој ситуацији прилагођавам. Не ствљај ми речи у уста које нисам рекао. Не знам о чему се ради, је л непажљиво читаш или намерно изврћеш моје речи. Хвала лепо. Није ништа у контрадикторности, него ти умишљаш да сам реко нешто што нисам. Овакав какав см бих био успешан у неком другом систему, у српском, не могу, јер моје особине нису цењене у нашим условима. ТО није никаква контрадикторност то је реално стање. Исто као што Звонко у Србији није имао леба да једе, у Америци је просперирао и живи достојанствено. Исто као што ти у Србији не би имао леба да једеш у Италији живиш као човек. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука