Гости Guest Светлана Написано Јун 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 2, 2009 speleologija Како вам се чини овај спорт? Користан или не? Зашто људи имају потребу да побеђују природне стихије? Зашто неки људи желе да сазнају шта се налази у дубини земље? Шта их тера на то - радозналост, да победе страх ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Exile Написано Јун 7, 2009 Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 spaleologija je jedna od geoloških poddisciplina, nikako sport, bar je tako mislim, to je naučni rad život je sladak, život je lep, ja hoću hoću, da uđem u pubertet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Па ипак, неко изабере да студира пећине и дубину земље, а да би их истражио треба да има склоност ка неким физичким дисциплинама. Без авантуристичког духа у себи или чак ако није у стању да се вере уз конопац, не може истраживати, већ само теоретски. Истом логиком и роњење је научно истраживање и не спорт. Али ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ja II Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 a mogli su i kriket i golf da proglase sportom,sto ne bi i ovo...? sve sto je u prirodi je korisno, jos ako se nesto i nauci usput...tek to je onda korisno. ja kad vidim stihiju, a to je uglavnom bila provala oblaka ili poplava,pobegnem od nje... a i od pecine bih pobegao, iako sam bio u jednoj... махматма ганди је рекао: свако се срце може истопити на ватри љубави,ако пак не успемо, то значи да ватра није била довољно јака! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 2, 2009 Пријави Подели Написано Јул 2, 2009 ja volim speleologiju heheh gledala sam ga u 100 verzija sokiran Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука