Jump to content

Potrebna pomoc

Препоручена порука

Teretana, sport ;) iako jos ti je rano za teretanu, tako da bilo koji sport.

Ali nema sta da se brines i ja sam bio neuhranjen (17god, 186cm, 57kg), pa sad imam i viska, tako da sam bio u boljoj formi kad sam bio mrsav nego sad.

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pocni da treniras,samo polako posto si visok da se ne povredis.

Jos ti je rano za neke slozenije suplemente,preporucujem ti da pocnes malo sa pivskim kvascem,on ti nije skup a radi posao.

Mozes da probas i sa jajima od prepelice. :)

Jedi pirinac,krompir,testenine...sve ono gde ima dosta ugljenih hidrata (posebno slozenih).

I samo polako,jos si mlad,ne ocajavaj,sve ce to doci na svoje veruj mi :)

Подели на овим сајтовима

Ja se secam da su mi dve najvece brige i muke tad u zivotu bile to sto sam bio premrsav i sto sam imao velik orlovski nos (pao sam na nos sa metar i po visine sa centrifugalnim zaletom), a sad kad se setim tih "briga" puknem od smeha :))

Naravoucenije price: ne mora da znaci da "sto u izlogu to i u radnji" :0102_laugh:

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Djole, dobro dosao na forum. Ne brini veliku brigu, opusti se i uzivaj u razgovoru... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...