Драган άσημος :) Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Волите ли више тијело своје или душу своју, старог-палог или новог-у Христу човјека у себи, земаљско или небеско царство? Баш је борба, тееееешка, и многе битке добија пали човјек у мени. Али има Оно нешто, тј Онај неко, што ми не да да одустанем и покреће ме да покушавам поново и поново. Заиста сам једна не борбена смлата, која се боји одговорности, а прегаоцу Бог даје махове, што сам доживио данас. Ономе који се труди и који се свом душом својом ослања на Њега. Панарет је реаговао/ла на ово 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Волите ли више тијело своје или душу своју, старог-палог или новог-у Христу човјека у себи, земаљско или небеско царство? Vise volim onog starog tj. mladog (u Hristu sto se podrazumeva) coveka u sebi. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Волите ли више земаљско или небеско царство? Ја сам чардак ни на небу ни на земљи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 земаљско или небеско царство? Je l bas mora carstvo ili moze neko drugo drustveno uredjenje? Recimo sa nebeskim izborima u kojima svaki nebeski drzavljanin ima pravo da bira i bude biran... ← ↖ ↑ ↗ → ↘ ↓ ↙ Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 2, 2014 Пријави Подели Написано Јул 2, 2014 Волите ли више тијело своје или душу своју, старог-палог или новог-у Христу човјека у себи, земаљско или небеско царство? Видећемо... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука