Jump to content

Препоручена порука

Волите ли више тијело своје или душу своју, старог-палог или новог-у Христу човјека у себи, земаљско или небеско царство?

Баш је борба, тееееешка, и многе битке добија пали човјек у мени.

Али има Оно нешто, тј Онај неко, што ми не да да одустанем и покреће ме да покушавам поново и поново.

Заиста сам једна не борбена смлата, која се боји одговорности, а прегаоцу Бог даје махове, што  сам доживио данас. Ономе који се труди и који се свом душом својом ослања на Њега.

Подели на овим сајтовима

Волите ли више тијело своје или душу своју, старог-палог или новог-у Христу човјека у себи, земаљско или небеско царство?

Vise volim onog starog tj. mladog (u Hristu sto se podrazumeva) coveka u sebi.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

земаљско или небеско царство?

Je l bas mora carstvo ili moze neko drugo drustveno uredjenje? Recimo sa nebeskim izborima u kojima svaki nebeski drzavljanin ima pravo da bira i bude biran... strelicas.gif← ↖ ↑ ↗ → ↘ ↓ ↙ strelicas.gif

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

work-in-progress.png  Видећемо...  :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...