Пајко Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ?????? ?? ??? ?? ???? ?? ??????? ??? ??????? ????? ???????,???? ?? ?? ???????? ?? ?????????? ???? ??????? ?????? ?????,?? ?? ? ?? ???????,??? ??????? ?? ???????? ???????? ?? ????????????!?? ???? ?? ???????? ??????????? ? ?????? ????? ???? ????!??? ??? ??? ???? ?? ?? ???? ?????????,??? ?????? ?? ????????? ??,???? ????,?????,???????...??? ??????? ???? ?????,??? ?? ????? ??????? ?? "...???? ????? ???? ? ?????? ??????? ?? ????? ????????????..."...? ???? ???????? ??????????? ?????? ?????? ?? ?????????? ? ?????? ? ??????,???????????,??????????,????? ???? ????? ??? ????? ?? ???????? ???? ?????????...??? ???? ??????? ?????? ???????? ? ?????????? ,?????????? ?????? ?? ?????????? ????????? ?? ????? ???????? ???? ????? ???? ????????? ?????? ???? ???...?????. ????? ?? ??? ?? ???? ?? ?? ?? ??????, ??????, ????? ?? ?? ?? ???? ??? ??????? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 BEOGRAD 07. 02. 2010 BETA Nova Srbija traži da se saopšti motiv napada na Ilića Nova Srbija zatražila je danas da se hitno saopšte motivi napada na njenog predsednika Velimira Ilića i ocenila da se radi o režiranom napadu, kao i da je napadač "simpatizer policije" "Kako je moguće da je napadač, od ranije poznat policiji, sa istetoviranim likom jednog od predsednika Demokratske stranke, pred trista građana, nekoliko policajaca u uniformi i medija, brutalno napadne Velimira Ilića", navodi se u saopštenju. Nova Srbija je zatražila i odgovor od Republičkog javnog tužilaštva šta će preduzti protiv građana koji preko interneta otvoreno pozivaju na nasilje i da li država može da garantuje bezbednost i slobodu članovima te stranke i ostalim građanima. "Nova Srbija neće dozvoliti licemerno ponašanje vlasti koja bezuspešno pokušava da na perfidan način, preko pojedinih medija, za napad osudi Velimira Ilića, umesto napadača", navodi se i dodaje pitanje da li bi vlast isto tako postupala da je napadnut neko iz njenih redova. Velimira Ilića u petak je u Knez Mihailovoj ulici napao Dejan S, dok je okupljenim novinarima davao izjavu povodom akcije prikupljanja potpisa za vanredne izbore u Srbiji. Policija je uhapsila napadača i istraga je u toku, a Ilić, koji je lakše povređen, je u međuvremenu pušten na kućno lečenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sangajac Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 ??? ??? ??? ???? ?? ?? ???? ?????????,??? ?????? ?? ????????? ??,???? ????,?????,???????.?????? ?????? ?? ?????? ???? ????? ??? ??????? ??? ???? ? ?? ?? ??? ???? ????? ???? ?????? ????????? ?? ???? ??? ?????.???? ????? ?? ????????? ?????? ?? ???? ???? ???? ??? ?????? ??? ??? ????? ?? ??? ?? ????????? ???? ?? ?? ????? ????? ?? ???? ????? ?.?.?.?.?.? ??????!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ??? ??? ??? ???? ?? ?? ???? ?????????,??? ?????? ?? ????????? ??,???? ????,?????,???????.?????? ?????? ?? ?????? ???? ????? ??? ??????? ??? ???? ? ?? ?? ??? ???? ????? ???? ?????? ????????? ?? ???? ??? ?????.???? ????? ?? ????????? ?????? ?? ???? ???? ???? ??? ?????? ??? ??? ????? ?? ??? ?? ????????? ???? ?? ?? ????? ????? ?? ???? ????? ?.?.?.?.?.? ??????!!! ?????? ????? ?? ?? ?? ? ?????. ???? ???? ???? ???? ?? ?? ??????????? ?? 50 ????. ?? ?? 20???? ?? ?? ???????. ? ?? ?? ???????? ?? ????. ?? ???? ????? ?? ?????? ????. ??????? ??? ?????? ? ?????????, ?????? ???????. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 klapklap Нешто слично мислим о томе Пајко. Мада је код овог човека био можда и моменат политичке неурачунљивости када је лако манипулисати људима. Видећемо шта ће и психијатри рећи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Ово је испит за власт!Требало би да има исти аршин за све,без обзира "...на националну верску или политичку припадност...",чега су им иначе пуна уста...Био би дивљи запад кад би се овако нешто толерисало,према било коме...Ма ко да је Веља или да је ма ко био на његовом месту...Одбијам да верујем да су политички мотиви,у том случају би било много горе.... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 klapklap ????? ?????? ?????? ? ???? ?????. ???? ?? ??? ???? ?????? ??? ????? ? ??????? ????????? ??????????????? ???? ?? ???? ???????????? ??????. ???????? ??? ?? ? ?????????? ????. ???? ??? ?? ?? ???????. ??????? ?? ???, ????? ?? ??? ???? ?? ????? ??????? ???? ?? ? ???????????. ???? ??? ?????????, ??????, ?????, ?? ?? ?????? ???????? ??????. ?????? ?? ???? ?????? ?????? ?????????????, ?? ???????? ? ???????, ?? ?? ?? ????? ??????????. ????? ??????? ???? ?? ????. ??????? ???, ???, ?????. ? ??? ?? ???? ?????? ??????? ?????????, ???? ?? ?? ????? ?? ?? ? ??? ???? ????????? ????? ??????? (???? ?? ?????? ??????? ?????????? ?????? ?? ??????) ???? ??????? ?? ?????? ?? ????????? (????? ??????? ? ?????????) ?? ?? ???????? ????? ????? ???????. ????? ????????? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Ма и Макијавели је рекао да је "...неправда учињена једном човеку претња читавом човечанству...",слажем се Рајко,треба гледати ствари шире па оно што не желиш да се теби деси немој да желиш ни другима!Улица,дивљи запад,анархија,све је то лоше и само води са лошега на горе,води у патњу и страдање,и никоме не доноси бољитак и добро.Зар би било демократски,слободно и нормално,да ако напишем нешто што не иде некој политичкој опцији у прилог,да ме пронађу и пошаљу батинаше? И сваког од нас,вас,мене,тебе? То је горе од диктатуре,у диктатури знаш шта не смеш па се не завараваш да смеш да мислиш,а још мање да кажеш...Баш ме занима како ће ово да се заврши са нападом на Вељу... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ?? ? ?????????? ?? ????? ?? ?? "...???????? ??????? ?????? ?????? ?????? ??????? ???????????...",?????? ?? ?????,????? ??????? ?????? ???? ?? ??? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ???? ????? ?? ????? ?? ???????!?????,????? ?????,????????,??? ?? ?? ???? ? ???? ???? ?? ?????? ?? ????,???? ? ????? ? ????????,? ?????? ?? ?????? ??????? ? ?????.??? ?? ???? ???????????,???????? ? ????????,?? ??? ??????? ????? ??? ?? ??? ????? ?????????? ?????? ? ??????,?? ?? ??????? ? ?????? ????????? ? ?????? ?? ???,???,????,????? ?? ?? ???? ?? ?????????,? ????????? ???? ??? ?? ???? ?? ?? ?? ????????? ?? ???? ?? ??????,? ??? ???? ?? ?????...??? ?? ?????? ???? ?? ??? ?? ?? ?????? ?? ??????? ?? ????... ??? ?? ?????? ???? ?? ??? ?? ?? ?????? ?? ??????? ?? ????... ??, ??? ?? ?????? ???? ???? ?? ?????? ??????, ??? ?? ???? ?????????????. ? ?? ???? ??? ?? ??????? ??? ??????? ???????? ?? ?? ?? ????????? ?????, ????? ? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ",?????? ?? ?????, ??? ?? ?????? ???? ?? ??? ?? ?? ?????? ?? ??????? ?? ????... - 0205_whistling Nisam ja Rajko ve? Pajko ili ????? 319.gif - ??? ?? ???? - ????. (?????? ?????) dada https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 У Србији је ћирилица званично писмо...шалим се...знаш негде користим ћирилицу негде латиницу и забуне су могуће,ја још први пут написао Пајко,па се вратим да изменим у Рајко...Извини. А са Вељом,баш ме занима како ће да се заврши.Не би ваљало да "мотиви остану нејасни....". Не би ваљало да буде ништа мутно,само транспарентно треба да буде! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 BEOGRAD, 8. februara 2010. (Beta) - Odbor za bezbednost Skupštine Srbije razmatraće u utorak informacije o napadu na predsednika Nove Srbije Velimira Ilića i izveštaj BIA o navodima bivšeg savetnika crnogorskog premijera Ratka Kneževića o sastanku Stanka Subotića i naprednjaka u Parizu. "Očekujem da dobijemo informacije od Ministarstva unutrašnjih poslova. Pozvali smo direktora Bezbednosno informativne agencije i nadam će se i on odazvati našem pozivu. Ministar unutrašnih poslova i direktor BIA najpozvanije su osobe da nam daju sve što imaju kao saznanja o tom događaju", izjavio je predsednik Odbora Dragan Todorović radiju Beta-RFI. Lidera NS u petak u centru Beograda tokom stranačkog skupa fizički je napao Dejan Stojadinović. Ilić je zbog povreda proveo noć u bolnici posle čega je pušten na kućno lečenje. "Postoji mogućnost da iza ovog događaja eventualno nešto stoji i mislim da bi bilo najbolje da odmah raščistimo sve nedoumice i na svaki mogući način dođemo do potpunije informacije", rekao je Todorović. "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 Веља = Берлускони . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 То незнам али није ни битно за овај случај,нико не сме "да нас бије",ако је ко шта крив то решава судница а не улица,на то сам мислио.... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ?? ?????? ??? ???? ?? ????? ?? ???? ??????,???? ?? ??? "?? ??? ????",??? ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ??????? ? ?? ?????,?? ?? ??? ??????.... ??? ??? ????, ?? ??? ???? ???????? ??? ?????? ?? ????????? ??? ??? ?? ?????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука