Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/482951/Napadnut+Velja+Ili%C4%87.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Sad citam na netu da sve stranke ovo osudjuju i koriste u svoje dnevno politicke interese ! Zalosno je sto ce ovaj jadan covek da dobije neku drakonsku kaznu za dzabe ! Covek je pre udarca opsovao i Velju i Dinkica,to nije udarac nekog stranackog aktiviste nego udarac ponizenog coveka koji nece vise da mu se licemeri smeju u lice ! Meni je danas naposlu doslo desetak bolesnih ljudi koji nemogu da ostvare pravo na zdravstveno osiguranje,dijabeticare vracaju sa pregleda jer nemaju overenu zdravstvenu knjizicu eee zemljo Srbijo !Dok taj isti Velja zida klinike i ko zna sta jos ! Taj isti Velja je u nekom intervju prozivao Tadica kako ce da ga tresne neka srbenda a tresnulo je njega na kraju(nisam clan Ds nego SRS da neko ne shvati pogresno) ! Pocelo je sa Veljom al tek ce ovakve mere da stignu celu srpsku skupstinu ,,vecina tih lidercica nesmeju bez obezbedjenja da se pojave na skupovima pa valjda dovoljno govori koliko ih narod voli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 to nije udarac nekog stranackog aktiviste nego udarac ponizenog coveka koji nece vise da mu se licemeri smeju u lice ? ?? ?????? ????? ?? ?? ?? ?? ?????..... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Beogradski Sindikat- Oni Su ko ovo nije cuo , neka lepo preslusa ma momci su pogodili u centar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 to nije udarac nekog stranackog aktiviste nego udarac ponizenog coveka koji nece vise da mu se licemeri smeju u lice ? ?? ?????? ????? ?? ?? ?? ?? ?????..... dada ?? ???, ??? ?? ?????? ??? ??????...? ? ???? ??????, ????? ?? ????????? ???????????? ?????, ?????? ?? ????? ?? ??????. http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=4&t=5975&st=0&sk=t&sd=a Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 ma sad ce od njega da naprave najveceg olosa koji je odavno poznat policiji kao psihicki poremecena osoba i pocinitelj vise krivicnih dela ! Neka je on kriminalac al nije licemer kao ovi na vlasti i u opoziciji ! Ja nemam nista protiv kriminala ,svako se na ovom svetu snalazi kako zna i ume al brate budi kriminalac a ne kriminalac na buzdetu republike Srbije koji mi raznim dazbinama punimo !U svakom slucaju ovo je samo jedna scena u rialiti showu "Sunovrat srpskog drustva i drzave " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Berluskoni..)) Ina?e, i onaj napada? je dobio dobre batine.. :smiley:?? ?????, ???? ???? ?? ?? ??????? ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 ako je on lepak za ludake , ja neznam sta su onda oni koji idu za njim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 ma sad ce od njega da naprave najveceg olosa koji je odavno poznat policiji kao psihicki poremecena osoba i pocinitelj vise krivicnih dela ! Neka je on kriminalac al nije licemer kao ovi na vlasti i u opoziciji ! Ja nemam nista protiv kriminala ,svako se na ovom svetu snalazi kako zna i ume al brate budi kriminalac a ne kriminalac na buzdetu republike Srbije koji mi raznim dazbinama punimo !U svakom slucaju ovo je samo jedna scena u rialiti showu "Sunovrat srpskog drustva i drzave " ???????????? ?????????? ?????????, ??????? ????? "????" ???????? ?? ??????? ????? ?? ?????. ?? ?? ??????? ? ?????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 ako je on lepak za ludake , ja neznam sta su onda oni koji idu za njim kriminalac kriminalac kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Nisam u tom smislu okfalifikovao kriminal i u smislu bajke o Robinu(i Betmenu) Hudu ! kriminalac je covek koji svesno uradi neko delo i koji je svestan da za to delo moze da snosi odredjenu sankciju ! Problem je kada bednom narodu pricas neke pricice a ovamo mlate lovu u ogromnim kolicanama na grbaci tog naroda !To je kriminal i licemerstina najgore vrste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Meni je zanimljivo kako Veljina pratnja mora odmah u akciju.. kriminalac ?? ? ???? ????? ???? ?????, ??????? ?? ?? ?? ???? ???? ????? ????? ???-??? ???? , ?? ?? ??? ???? ?????????...?,?,?... kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Meni je zanimljivo kako Veljina pratnja mora odmah u akciju.. kriminalacBrate jos se deru "Ubij ga" ej Srbijooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 sto ne zelis sebi nemoj ni drugome ko drugom jamu kopa sam u nju upada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Nisam u tom smislu okfalifikovao kriminal i u smislu bajke o Robinu(i Betmenu) Hudu ! kriminalac je covek koji svesno uradi neko delo i koji je svestan da za to delo moze da snosi odredjenu sankciju ! Problem je kada bednom narodu pricas neke pricice a ovamo mlate lovu u ogromnim kolicanama na grbaci tog naroda !To je kriminal i licemerstina najgore vrste ???? ?? ????. ?? ??? ?? ?? ????????. ?????? ?? ?? ???????? "??????" ???????????? ???????? ?? ???? ??????? ??????, ??? ?? ???? ???? ? ????????? , ??? ??? ?? ???????? ??? ?? ?????? ?? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука