коЖељ њацИ Написано Јун 14, 2014 Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Иако је Србија увела санкције Белорусији и ставила свој штембиљ на одлуке ЕУ по питању Белорусије по којима ни президенте Лукашенко није добродошао у ЕУ сад је зли Вучићев режим дозволио долазак овог озлоглашен самовољног диктатора. Ево шта вели сам Лукашенко: Лукашенко: Зашто се ваши западни партнери противе мом доласку? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Novinar uglednog londonskog “Ekonomista”, ekspert za Balkan koji je poslednjih nekoliko meseci proveo u Ukrajini, smatra da u ovom slučaju ne treba prestrogo ocenjivati potez Srbije koja se očigledno oglušila na obavezu da sledi spoljnu politiku EU. Zemlje Unije su 2011. godine uvele sankcije Belorusiji, a Lukašenko je zbog kršenja humanitarnog prava proglašen personom non grata. Srbija mu je juče ne samo omogućila dolazak, nego ga je primila uz najviše državne počasti. Pa, ipak, nikakva zvanična osuda tog čina nije došla iz Brisela. Извор: Бљиц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Каква је сад ово закулисна радња? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 14, 2014 Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Srbija mu je juče ne samo omogućila dolazak, nego ga je primila uz najviše državne počasti. Pa, ipak, nikakva zvanična osuda tog čina nije došla iz Brisela zato tu nesto smrdi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 zato tu nesto smrdi Ал шта? Лукашенко је Белорус. То ти је ко Србин из Бањалуке за наше појмове. Подржавао је Србе и Србију вазда. Персона нон грата за Еу. Уведене су му санкције. Шта би могло да смрди. Можда Брисел неће да отвара нови конфликт у јевропе па прећуткује овај догађај. Мислим политички конфликт , сад због дешавања у Украјини. А јасно је да Лукашенко оће нешто да ућари, али шта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 14, 2014 Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Ал шта? Лукашенко је Белорус. То ти је ко Србин из Бањалуке за наше појмове. Подржавао је Србе и Србију вазда. Персона нон грата за Еу. Уведене су му санкције. Шта би могло да смрди. Можда Брисел неће да отвара нови конфликт у јевропе па прећуткује овај догађај. Мислим политички конфликт , сад због дешавања у Украјини. А јасно је да Лукашенко оће нешто да ућари, али шта. lukasenko hoce mozda da na neki nacin da smanji pritisak EU na bjelorusiju, pa mu je ovo bila jedna prilika, priej par dana je isto u ukrajini govorio u korist ukrajinaca, sto je cista manipulacija, covijek je prakticar i tako se ponasa u ovim okolnostima u kojima se nalazi bjelorusija.... mene zanimaju nasi, sta nasi sa ovim zele i sta su opet prodali da narodu mazu oci sa ovim, neki dil sto posto postoji... inace meni licno je mnogo drago sto je predsjednik lukasenko dosao u srbiju, nekako mi bliza njegova diktatura nego ova evropska demokratija, prosti mi boze sto nisam pametniji, bar sam iskren Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука