Ненад Р. Написано Август 10, 2014 Пријави Подели Написано Август 10, 2014 Лелеее Драгана , ти поче као мргуд у сртаној серији Штрунфови. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 Кад се неко прави њањав, а није. Аристарх је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 Кад улети испред мене, вози 20 на сат 30 метара и скрене на првој раскрсници? Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Септембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2017 Оне појаве или људи које ме на толико глуп начин изпровоцирају да од смеха не стигнем да их прескочим у моменту, па се закуцамо у складу са законима физике, ко прође прошао је . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara Ristić Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 Nervira me kad mi neko vređa inteligenciju, pa pomisli da se sa mnom može vrlo lako manipulisati. Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука