ivona Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 http://youtu.be/yxQAwkiIrJM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 http://youtu.be/YKaGoE5k7VQ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 ivona је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 da...tako je sve pocelo :)moja omiljena od ostalih milion omiljenih od vangelisa!Hvala Iv! Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 da...tako je sve pocelo :)moja omiljena od ostalih milion omiljenih od vangelisa!Hvala Iv! Молим, и други пут. Ево још једна стварчица за коју мислим да се добро уклапа у тему и због мелодије и коментара који је прати. there's no words to describe the beauty - sometimes music can do that.... ivona је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Молим, и други пут. Ево још једна стварчица за коју мислим да се добро уклапа у тему и због мелодије и коментара који је прати. Zbog ljudi poput tebe,covek se oseca kao da je vec kod kuce! Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука