Jump to content

Шта бисте поклонили особи изнад

Оцени ову тему

Препоручена порука

kruna_large_5401.jpg

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

239a_jpg_pasiflora.jpg

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Iskljucivo za Yoku i koga ona hoce da povede koliko god hoce...

tropsko-ostrvo-slike-4.jpg

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2014. at 19:16, Trifke рече

Iskljucivo za Yoku i koga ona hoce da povede koliko god hoce...

tropsko-ostrvo-slike-4.jpg

EEEj, pa to se zove poklon!!!

a ja tebi , hmmm, 

R167-00279-1.jpg

Evo jednog dvorca, ali da sam biras lokaciju gde bi bio ;)

Подели на овим сајтовима

E,Trifke,Trifke...  joooj

Koliko se samo vidi da me ne poznaješ . Ova vaza ili saksija bi momentalno završila u špajzu i ne bi videla svetlost dana. Dakle,ako bi  neko hteo nešto da mi pokloni,neka se mane tih materijalnih stvari. Mogao bi da mi napiše pesmu ili knjigu ,ili da mi pokloni putovanje,vikend,krstarenje,skok padobranom ne dolazi u obzir,ali zato može let hilihopterom  :)))  ,šetnja po prirodi,lično naslikana slika ili nešto što ne mogu sama da kupim ?

Svi mi uglavnom možemo da kupimo sve što nam treba,a ponekad nam sve to uopšte i ne treba,jedino što će ostati su uspomene.   :pivo:

P.s. Čokolada se ne računa. 

P.s.s. U poslednje vreme,niko da me se seti,kao da ne postojim,čoveče. :cmizdrenje:

@@YOKA,

Karte za pozorište.

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2014. at 19:56, Arsenija рече

Drago mi je.  :)

Sad je red na mene.   :)))

P.s. Pokloni mogu da stignu na kućnu adresu.

Ferari.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2014. at 19:41, Arsenija рече

E,Trifke,Trifke...  joooj

Koliko se samo vidi da me ne poznaješ . Ova vaza ili saksija bi momentalno završila u špajzu i ne bi videla svetlost dana. Dakle,ako bi  neko hteo nešto da mi pokloni,neka se mane tih materijalnih stvari. Mogao bi da mi napiše pesmu ili knjigu ,ili da mi pokloni putovanje,vikend,krstarenje,skok padobranom ne dolazi u obzir,ali zato može let hilihopterom  :)))  ,šetnja po prirodi,lično naslikana slika ili nešto što ne mogu sama da kupim ?

Svi mi uglavnom možemo da kupimo sve što nam treba,a ponekad nam sve to uopšte i ne treba,jedino što će ostati su uspomene.   :pivo:

P.s. Čokolada se ne računa. 

P.s.s. U poslednje vreme,niko da me se seti,kao da ne postojim,čoveče. :cmizdrenje:

@@YOKA,

Karte za pozorište.

Kineska vaza vredna 450 000 $! Za tvoje obavestenje! Pa ti sada vidi da li je vredan poklon ili ne. Dinastija Ming! :bendoff:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2014. at 20:03, Trifke рече
Kineska vaza vredna 450 000 $! Za tvoje obavestenje! Pa ti sada vidi da li je vredan poklon ili ne. Dinastija Ming! :bendoff:

:bendoff:

Ali i dalje je ne želim.

Ja želim, :.mislise. ,ne znam šta želim. Ljubav,valjda. :pivo:

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...