Trifke Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Џуманџи and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Trifke, Данче*, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Џуманџи and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Џуманџи and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Vikend za nju i Dunju u Diznilendu u Parizu , al da povedu i mene Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Iskljucivo za Yoku i koga ona hoce da povede koliko god hoce... Данче* and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 On 1. 6. 2014. at 19:16, Trifke рече Iskljucivo za Yoku i koga ona hoce da povede koliko god hoce... EEEj, pa to se zove poklon!!! a ja tebi , hmmm, Evo jednog dvorca, ali da sam biras lokaciju gde bi bio Данче* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 E,Trifke,Trifke... Koliko se samo vidi da me ne poznaješ . Ova vaza ili saksija bi momentalno završila u špajzu i ne bi videla svetlost dana. Dakle,ako bi neko hteo nešto da mi pokloni,neka se mane tih materijalnih stvari. Mogao bi da mi napiše pesmu ili knjigu ,ili da mi pokloni putovanje,vikend,krstarenje,skok padobranom ne dolazi u obzir,ali zato može let hilihopterom ,šetnja po prirodi,lično naslikana slika ili nešto što ne mogu sama da kupim ? Svi mi uglavnom možemo da kupimo sve što nam treba,a ponekad nam sve to uopšte i ne treba,jedino što će ostati su uspomene. P.s. Čokolada se ne računa. P.s.s. U poslednje vreme,niko da me se seti,kao da ne postojim,čoveče. @@YOKA, Karte za pozorište. Данче* and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 On 1. 6. 2014. at 19:41, Arsenija рече @YOKA, Karte za pozorište. Ovaj poklon mi je dusevna hrana i neverujem da bih ga odbila ikad u zivotu Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 On 1. 6. 2014. at 19:53, YOKA рече Ovaj poklon mi je dusevna hrana i neverujem da bih ga odbila ikad u zivotu Drago mi je. Sad je red na mene. P.s. Pokloni mogu da stignu i na kućnu adresu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 On 1. 6. 2014. at 19:56, Arsenija рече Drago mi je. Sad je red na mene. P.s. Pokloni mogu da stignu na kućnu adresu. Данче* је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 On 1. 6. 2014. at 19:41, Arsenija рече E,Trifke,Trifke... Koliko se samo vidi da me ne poznaješ . Ova vaza ili saksija bi momentalno završila u špajzu i ne bi videla svetlost dana. Dakle,ako bi neko hteo nešto da mi pokloni,neka se mane tih materijalnih stvari. Mogao bi da mi napiše pesmu ili knjigu ,ili da mi pokloni putovanje,vikend,krstarenje,skok padobranom ne dolazi u obzir,ali zato može let hilihopterom ,šetnja po prirodi,lično naslikana slika ili nešto što ne mogu sama da kupim ? Svi mi uglavnom možemo da kupimo sve što nam treba,a ponekad nam sve to uopšte i ne treba,jedino što će ostati su uspomene. P.s. Čokolada se ne računa. P.s.s. U poslednje vreme,niko da me se seti,kao da ne postojim,čoveče. @@YOKA, Karte za pozorište. Kineska vaza vredna 450 000 $! Za tvoje obavestenje! Pa ti sada vidi da li je vredan poklon ili ne. Dinastija Ming! :bendoff: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Трифкету би поклонио једну пљеку! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 On 1. 6. 2014. at 20:03, Trifke рече Kineska vaza vredna 450 000 $! Za tvoje obavestenje! Pa ti sada vidi da li je vredan poklon ili ne. Dinastija Ming! :bendoff: :bendoff: Ali i dalje je ne želim. Ja želim, :.mislise. ,ne znam šta želim. Ljubav,valjda. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 1, 2014 Пријави Подели Написано Јун 1, 2014 Жао ми је...љубав сам већ дао, зато, ево теби један Џуманџи, Данче* and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука